Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Felesége halála után egyedül nevelte a hat gyermeket… de nézze, mivel jutalmazta...

Felesége halála után egyedül nevelte a hat gyermeket… de nézze, mivel jutalmazta meg a sors!

Hirdetés

Andrew Kudreavtzev, Omszk városában élő 31 éves férfi, egész Oroszországban híressé vált arról, hogy egyedül neveli 6 gyermekét. Nagy tragédia, ami ezzel a fiatalemberrel történt. Felesége rákbetegségben hunyt el, ezért fiatalon özvegyen maradt…

 

Hirdetés

Az újságíróknak köszönhetően Andrew története gyorsan elterjedt, majd több száz levelet kapott egyedülálló hölgyektől, akik át vették volna a feleség szerepét. Néhányan közülük még találkoztak is Andrew-val, de általában az első találkozás után egyértelmű volt, hogy nem léphetnek be a család életébe.

Aztán…

Egyik nap azonban érkezett egy levél egy Liuda nevű hölgytől. A nő sorai nagyon megtetszettek Andreina,k ezért megbeszéltek egy időpontot, amikor találkozhatnak. A találkozóra Andrew magával vitte az összes gyermekét is.

Liudanak első pillanattól kezdve megtetszett az apa jósága, ahogy bánik a gyerekeivel. Luidat is gyorsan megkedvelték a gyerekek, Andrew egyik kislánya a nő ölébe ült és az egyik fia azt mondta: „Tartsuk meg, mert jó lelkű.”

Liuda, akinek már volt egy gyermeke az első házasságából, elmesélte, hogy nemrég azt álmodta, hogy 7 gyereket fog felnevelni. Másnap pedig meglátott egy újságcikket Andrei-ról és gyermekeiről az újságban.„Első levelemben Andrei-nak csak erkölcsi támogatást kínáltam. Akkor még nem tudtam, hová fog fejlődni a kapcsolatunk. Mindig is sikeres voltam a férfiaknál, de nem gondoltam, hogy egy ilyen erős férfinak is megfelelő leszek. – mesélte a nő.

Liuda és Andrew 90 km-re élt egymástól, de ez nem volt akadály, hogy a kapcsolatukat fenntartsák: nemsokára az asszony fiával Andrew házába költözött.

Meglehetősen szerény esküvőt szerveztek. Egy kis falusi templomban házasodtak össze, aztán egy rövid nászútra mentek, addig a gyerekeket a nagyszülőkre bízták. A nászútról hazatérve nagy meglepetés érte őket. A sors két másik gyerekkel is megajándékozta őket. Andrew és Liuda egy rehabilitációs központban ugyanis olyan embereken próbáltak segíteni, akik az alkohol és a kábítószer rabjai lettek. Az egyik beteg meghalt, és két árva gyermeket hagyott hátra. Andrew és Liuda úgy döntött, hogy örökbe fogadja a két árva kislányt.– Én és Andrew tudtuk, hogy ezek a gyerekek nem kellenek senkinek, és arra gondoltunk, hogy ha 7 gyermeket fel tudunk nevelni, akkor 9-cel is megbirkózunk. Azt mondják, hogy sokkal nehezebb egy gyermeket nevelni, mint többet. Ez így igaz! – mesélte Liuda, aki felmondott munkahelyén, annak érdekében, hogy gondoskodni tudjon a gyermekekről. A fiatal hölgy napja minden reggel 6:30-kor kezdődik, ünnepnapokon is!

– Eleinte nem hittem volna, hogy ilyen sok munkát el lehet végezni, de Andrew megtanított, hogyan oszthatom be az időmet. Most még pihenésre is van időm. – mesélte a 9 gyermekes anyuka.

Hirdetés