Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Ezt árulja el egy nőről az alvási pozíciója! Te hogy alszol?

Ezt árulja el egy nőről az alvási pozíciója! Te hogy alszol?

Mindenkinek megvan a kedvenc alvós pozíciója, van aki a jobb, van, aki a baloldalán, más pedig csak a hátán tud nyugodtan, és kiegyensúlyozottan aludni. Mit árul el egy nőről az, hogy milyen pozícióban szokott aludni?

1.Hátonalvó

-ha ez a kedvenc pozíciód, azt jelenti, hogy nagyon elfoglalt, és határozott nő vagy. Mindig pontosan megtervezed a napod, hosszútávon tudod, hogy mit szeretnél elérni az életben. Magas elvárásaid vannak mind magaddal, mind pedig a környezeteddel szemben.

2.Magzati pozíció

-talán ez a legnépszerűbb alvási pozíció. A félénk, érzékeny, és túl sokat aggódó nők alszanak így. A kemény, és határozott külső mögött egy állandóan szorongó lélek lakozik.

3.Hasonalvó

-ha egy nő a hasán alszik, közben egy párnát ölel, vagy felhúzott lábbal, és széttárt karokkal fekszik, akkor azt jelenti, hogy barátságos, és nyitott személyiség. Nagyon nehezen viseli a kritikákat, és túl sokat idegeskedik.

4.Oldalra fordulva

-ez a pozíció kicsit lazább, mint a magzati pozíció, ugyanis a lábak, és a kezek nem simulnak szorosan a testhez. Az ilyen ember nyitott, megbízható, lojális, de néha túlságosan sokat foglalkozik a külvilág dolgaival. Segítőkész, mindig megpróbál másoknak segíteni. Nagyon jó barát, és hűséges partner.

Szerző: tudasfaja.com

loading...