Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ezt a trükköt minden nőnek ismernie kell!

Ezt a trükköt minden nőnek ismernie kell!

Hirdetés

Az utóbbi időben nagyon sok szépségápolási trükkel találkozhatunk a világhálón. Érdemes kipróbálni őket, hiszen sokszor hatékonyabbak, és mindenképp olcsóbbak, mint a kozmetikai szalonok módszerei.

Nagy előnyük még, hogy a természetesebb alapanyagokra esküsznek, gyorsak, és praktikusak!

Hirdetés

1.Hajbalzsam epiláláshoz

Leginkább az érzékeny bőrű hölgyeknek ajánlott, és azoknak, akiknek dús, és erős a szőrzetük. Az epiláláshoz használhatnak hajbalzsamot, vagy tusfürdőt is. Ilyenkor megpuhulnak a szőrszálak, és közben a bőrt sincs kitéve irritációnak.

2.A töredezett hajszálak levágása

Ez a módszer azoknak ajánlott, akik nem szeretnének túl sokat kivágni a hajukból. Szükség lesz egy nagyon jó ollóra. Fésüljük ki a hajunk, majd egy tincset csavarjunk fel az ujjunkra. Figyeljük jól meg, és csak azokat a szálakat vágjuk le, amelyek kiállnak. Ezek a töredezett végű szálak.

3.Hajformázás fogkefével

Ha nem akar úgy állni a hajunk, ahogy szeretnénk, fújjunk be egy fogkefét hajlakkal, majd fésüljük le a hajat.

4.Hogy erőteljesebb legyen a parfüm

Annak érdekében, hogy jobban érződjön a parfüm rajtunk, először kenjük egy kevés vazelint a csuklónk hajlatára, majd ezután fújjuk rá a parfümöt.

5. Tökéletes konty

A tökéletes kontyot egy harisnya segítségével könnyen elkészíthetjük. Vágjuk le a harisnyazokni szárát, majd tekerjük össze fánk alakba. Húzzuk rá a copfba kötött hajunkra, és így könnyen megformázhatjuk a kontyunk.

Hirdetés
loading...