Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Ezt a melltartó trükköt minden nőnek ismernie kell! Nagyon hálásak lesznek érte!

Ezt a melltartó trükköt minden nőnek ismernie kell! Nagyon hálásak lesznek érte!

Nem túl szép látvány egy fehér ruha alól áttetsző sötét színű melltartó, de egy ízléstelenül kivillanó melltartó pánt is nagyon el tudja rontani az összképet.

Van néhány melltartó viselési szabály, melyekre jó, ha odafigyelünk. A melltartó egy igen mutatós kellék, de nem kell az egész világ tudja, hogy milyen színt, vagy fazont viselünk éppen. Az esküvői szezonban nem csak a menyasszony, de a koszorúslányok is oda kell figyeljenek arra, hogy a lehető legmegfelelőbb melltartót viseljék. Hiszen ez egy olyan esemény, mely nem a melltartó villogtatásról szól. Nem kell drága pénzeket kiadni a tökéletes melltartóra, csupán oda kell figyelni egy-két dologra.

1. A nyakpántos ruhák esetében ízléstelen, ha kilátszik a váll résznél a melltartó. Fogjuk össze a pántokat elől, és hátul is, és rögzítsük, hogy ne tudjanak szétcsúszni a vállunkra.

2. Ha mélyen dekoltált a hátrészen a ruha, legyünk óvatosak, hogy ne villanjon ki a melltartó. Ennél csúnyább látvány nincs is. Vágjuk le a melltartó kapcsos részét, és helyette varrjunk rá, egy a ruhával színben passzoló gumis részt. Amikor felvesszük, olyan lesz, mintha ez is a ruha része lenne. Senkinek sem fog feltűnni, hogy tulajdonképp egy melltartó villan ki.

3.Ha kosaras melltartó tartó merevítése kicsúszik, és szúrni kezd, egyszerűen fogjunk egy kisebb darab sebtapaszt, és ezzel fixáljuk a helyére, hogy ne sértsen fel.

4.Ha túl nagy a melltartó pántja, és csúszik le a vállunkról, ideiglenes megoldást jelenthet, ha összekötjük a hátunkon. Így szűkítünk rajta, és nem fog lecsúszni. Akár össze is varrhatjuk a két pántot.

loading...