Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Ezt a 12 di­vat­sza­bályt vé­let­le­nül se tartsd be, ha el­múl­tál 40

Ezt a 12 di­vat­sza­bályt vé­let­le­nül se tartsd be, ha el­múl­tál 40

Ha egy nő be­tölti a 40-et, máris jön a stí­lus­rend­őr­ség az el­avult aján­lá­sok­kal. De miért kel­lene eze­ket be­tar­ta­nod? Mu­ta­tunk 12 sza­bályt, amit nyu­god­tan meg­szeg­hetsz!

Vágasd le a hajad

40 fölött sem mindenkinek áll jól a rövid haj. Ha a hosszúra szavazol, nyugodtan növeszd meg, a lényeg, hogy egészséges legyen. Ha pedig kicsit megritkul, a hajhosszabbítás is megoldás lehet.

Felejtsd el a miniszoknyát

Ha jó lábad van, miért kellene lemondanod róla? A térd fölött kicsivel végződő szoknya ízlésesebb, mint az épp fenékig érő, de ez nem csak 40 fölött érvényes. A rövidnadrágra ugyanez vonatkozik: a lényeg csak annyi, hogy ne lógjon ki belőle a feneked.

A feketével nem tévedhetsz

A közhiedelemmel ellentétben a fekete sem áll jól mindenkinek, inkább szerezz be néhány semleges, natúr árnyalatú darabot.

Ne vegyél fel ujjatlan pólót

Ha nem lóg a karod, miért ne vehetnéd fel? Csak annyi a titka, hogy megcsinálj néhány hatásos gyakorlatot karháj ellen.

Maradj a bő ruháknál

Ha lóg rajtad a ruha, attól kövérebbnek látszol. Válaszd inkább a jó szabású darabokat, amelyek ott szűkek és ott bővebbek, ahol kell.

A tépett farmer már nem neked való

Semmi baj nincs vele, csak ne legyen túlzottan tépett, mert az már ízléstelen. De egy-két diszkrét szakadás nem ok rá, hogy ne hordd. Tornacipővel, csizmával és telitalpú szandállal is menő.

A térd fölé érő csizma ebben a korban már tilos

A negyvenen felülieknek is remekül varázsol hosszabb lábat, így nincs okod rá, hogy kerüld.

Ne hordj leggingset nadrágként

Ez a szabály negyven alatt is érvényes, de ha egy hosszú, feneket takaró tunikát veszel fel a leggingshez, máris semmi gond.

A csinos fehérneműk korának már vége

Csak azért, mert a tested már nem egy fitt húszévesé, még hordhatsz szép fehérneműt! Ne sajnáld a pénzt egy-két menőbb darabra, hidd el, jobban fogod benne érezni magad, mint az egyszerű fehér pamutban.

Neked már a lapos sarkú cipő való

A tűsarok 40 fölött is szexis, de az erős nőknek is ez a jelképe. Ha bírja a lábad, nyugodtan viseld. Ha nem kényelmes, keresd meg azt a sarokmagasságot, amelyikkel jól érzed magad.

A bőrdzseki a fiatalabbakhoz illik

Egy jól szabott bőrkabát vagy bőrdzseki soha nem megy ki a divatból, figyelj a minőségre és a szabásra, és nem tévedhetsz.

Neked egyrészes fürdőruha kell

Nyugodtan vegyél fel bikinit, ha jól érzed magad benne.

Forrás:ripost.hu

loading...