Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Ettől dobsz egy hátast! Ezek most a legmenőbb babanevek!

Ettől dobsz egy hátast! Ezek most a legmenőbb babanevek!

A nevünk egy igen meghatározó dolog az életünkben, éppen ezért ha gyerekünk születik, érdemes nagyon jól megfontolni, hogy milyen nevet is adunk neki.

Vegyük figyelembe, hogy hogyan passzol a kiválasztott név a vezetéknévhez, hogyan hangzik, ha becézik, de azt sem árt megnézi, hogy mi az éppen aktuális divat. Arra is gondoljunk, hogy ha most X név van a lista elején, akkor lehetséges, 10 év múlva egy csomó olyan nevű gyerek fog rohangálni a világban. Ugye nem szeretnénk, hogy az osztályban 10 ugyanolyan nevű gyerek legyen, mint a mi gyerekünk. Sok mindent figyelembe kell vegyünk a névválasztáskor, de leginkább azt, hogy szeressük, és a gyerekünknek se legyen kellemetlen azzal a névvel élni. A legjobb persze az lenne, ha akkor választanánk egy olyan nevet, ami a legjobban talál hozzá, amikor megláttuk a gyereket az első pillanatban, de akkor ki van olyan állapotban, hogy el tudja dönteni a nevet.

Nemrégiben felreppent a hír, hogy Megan hercegné várandós lenne, a nép persze már egyből azt találgatta, hogy fogják hívni a születendő gyereket. Ennek apropójaként nézzük csak meg, hogy melyek a legdivatosabb nevek Angliában, és Walesben.

Nézzük csak a listát!

Lánynevek:

1.Olívia
2.Amelia
3.Isla
4.Ava
5. Emily
6. Isabella
7.Mia
8.Poppy
9.Ella
10. Lily

Fiúnevek:

1. Oliver
2.Harry
3. George
4. Noah
5.Jack
6.Jacob
7.Leo
8.Oscar
9.Charlie
10. Muhammad

Neked melyik a kedvenc női és férfi neved?

tudasfaja.com

loading...