Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Ez lesz a legjobb év számukra! Szerencsés csillagjegyek 2019-ben! Vajon te is...

Ez lesz a legjobb év számukra! Szerencsés csillagjegyek 2019-ben! Vajon te is köztük leszel?

Van, akinek minden sikerül, mások pedig mindent megtesznek, és mégis csak harcolnak és küzdenek egész életükben. Az életben nem kaphatunk meg állandóan mindent, vannak olyan időszakok, amikor egy kicsit szerencsésebbek vagyunk.

Most megtudhatod, hogy mennyire lesz szerencsés, és boldog a 2019-es éved!

Kos

Nagy változásra számíthatsz ebben az évben, főleg a magánélet területén. A csillagok sok romantikát ígérnek, lehetséges, hogy egy olyan találkozásra kerül sor, melyből életreszóló kapcsolat alakul ki. Minden nap egyre több, és több pozitív energiát érezel majd magadban.

Ikrek

Jó hír az egyedülálló Ikrek számára, hogy ebben az évben végre találkozni fog a nagy Ő-vel. Hogy mi lesz a kapcsolatból az nagyban függ az Ikrek hozzáállásától, hiszen, mint tudjuk kissé szeszélyes a természeted. A boldogság egész évbe jellemző lesz az Ikrekre.

Oroszlán

Végre egy szerencsés év köszönt rád is. Találkozni fogsz a nagy Ő-vel, de, ha már párkapcsolatban élsz, akkor a családalapítás gondolata fog foglalkoztatni. Bármi is legyen, a szerelmi életedben most a lehető legjobb változás fog megtörténni.

Bika

Kisebb akadályok jelentkeznek most párkapcsolati téren, viszont, csak a nyílt, egyenes kommunikáció által oldódhatnak meg a dolgok. Az év vége felé harmonikus, és kiegyensúlyozott magánélet vár a Bika jegy szülötteire.

Rák

Már egy jó ideje kétségbeesve keresed a szerelmet. Ha nem pánikolsz, és megváltoztatod a környezetedhez való hozzáállásod, akkor meglátod, hogy minden sokkal gördülékenyebb lesz. Meg fogod találni a másik feled, azt a személyt, akire eddig csak vágyakoztál.

Szűz

Az év elején egy igen viharos időszakon kell túltedd magad, de ne aggódj, mindent le fogsz győzni. Nem fogsz új személyekkel ismerkedni ebben az évben, mindössze arra kell odafigyelned, hogy a régi kapcsolataidban harmóniát teremts.

Mérleg

Ahelyett, hogy állandóan csak aggódnál, próbáld inkább a jó dolgokat észrevenni. Állandóan a másik, gondolatait, személyiségét elemzed, inkább törődj a saját belső békéd kialakításával, és utána minden sokkal könnyebb lesz.

Skorpió

Egy erős, és szenvedélyes szerelmi időszak vár rád. Elsőre mindig ridegnek, és távolságtartónak tűnhetsz, de ez csak álca, hiszen belül, mélyen igen sok érzelem lakozik benned. Ne félj kimutatni az igazi érzéseidet!


Nyilas

Számodra a szerelem a legjobb hobbi, ha tehetnéd állandóan szerelmes lennél. Készülj fel, a 2019-es évben sok érzelem, és szenvedély vár rád, végre átadhatod az igazi szerelmi érzéseknek.

Bak

Elérkezett a legszebb pillanat a családi életedbe. Nagyon erős érzelmi szál húzódik a partnered és közted, soha egy percet sem tudnátok elképzelni egymás nélkül. Egy kicsit azonban jó, ha visszafogod magad, ne akarj minden helyzetben dominálni.

Vízöntő

Jóban és rosszban egyaránt részed lesz ebben az évben. Néhány komoly beszélgetésben lesz köztetek a partnereddel, próbáljátok meg legnagyobb mértékben elkerülni a vitás helyzeteket. Ha elült a vihar, akkor egy nagyon harmonikus és meghitt időszak vár rátok.

Halak

Elérkezett a házasság ideje az életedben, úgy tűnik ebben az évben lesz életed legszebb napja. Ha egyedülálló vagy, akkor meg fogsz ismerkedni azzal a személlyel, aki egy életre hű társad lesz.

tudasfaja.com

loading...