Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ez az új őrület a nők körében! Te kipróbálnád ezeket a hajszíneket?

Ez az új őrület a nők körében! Te kipróbálnád ezeket a hajszíneket?

Hirdetés

A pozsgások nagyon sokoldalúak, és színesek, annak ellenére, hogy nem foglaltak el eddig túl előkelő helyet a szobanövények toplistáján. Egy ideje azonban pozsgás őrület van világszerte, vannak, akik kifejezetten gyűjtik őket.

 

Hirdetés

A pozsgások nem csak a virágok toplistáján jutottak előkelő helyre, de a fodrászokat, és stylistokat is igencsak megihlették különleges színvilágukkal.

A pozsgás-hajszín igazán a 2016-os évben élte fénykorát, de még a mai napig is nagyon sokat kérik ezt a stílust egy-egy profi fodrászszalonba látogatva.

A szivárványos, és természetes színátmenetű hajfestés igencsak közkedvelt volt az utóbbi időben. Elsőre természetesen nem jut eszembe, hogy szivárványos hajat szeretnék viselni, de, amikor meglátom a hajszínt ihlette kis aranyos növényt, még az is lehet, hogy gondolkodás nélkül mondok igent.

Ha közelebbről megnézünk egy csodálatos kis pozsgást növényt, láthatjuk, hogy a természet mennyi szépséggel áldotta meg.

Nagyon változatos, színes, természetese, különleges, és mégis egyszerű a pozsgások világa. A pozsgásokra jellemző színvilág, a barna, rózsaszín, zöld, lila, piros különböző árnyalataiban játszik. Nagyon varázslatosak!

Hirdetés