Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ez az afgán agár a legelkényeztetettebb kutya a világon! Nagyobb luxusban él,...

Ez az afgán agár a legelkényeztetettebb kutya a világon! Nagyobb luxusban él, mint egy ember!

Ha megkérdezed a kutyatulajdonosokat, biztos a legtöbbjük azt fogja mondani neked, hogy a kutyájuk az életüknél is fontosabb nekik, sokan kezelik őket teljes értékű családtagként, mintha egy vérből valók lennének. Akármennyit képesek lennének rájuk költeni, hogy jól érezhessék magukat.

Kevin Chan-nek azon biztosan nem kell aggódnia, hogy lenullázódik a bankszámlája. A pekingi, 29 éves marketingigazgató elegendő pénzt keres ahhoz, hogy teljesen el tudja kényeztetni AJ Nirvana Battle-nek nevezett agárját.

Kevin és a három éves AJ olyan közel állnak egymáshoz, amennyire csak állat és gazdája lehet. Valószínűleg ő a legelegánsabb négylábú a világon.

Kevin nagyon büszke AJ bundájára és szívesen mutogatja is őt, amikor kimozdulnak az otthonukból vagy éppen fotókat készít róla. Kevin nagyjából 100.000 jüant, azaz hozzávetőleg 4 millió forintot költött arra, hogy AJ-t rendszeresen a legjobb kezelésben részesítse.

Hiszed vagy sem, de Kevin maga gondoskodik AJ kozmetikájáról. A megvásárolt ápoló felszerelésekkel, amelyekre tetemes összeget kiadott, minden szükséges kezelést el tud látni AJ-n.

Mivel ilyen csodálatosan hosszú AJ szőre, ezért gyakori mosásra is szüksége van. Kevin 7-10 naponta fürdeti őt, mert nagyon könnyen beiszkolódik és gubancolódik a szőre. Egy ilyen fürdetés általában 6-8 órát vesz igénybe. Bár nagyon sok vele a munka, Kevin szívesen teszi.

AJ szőrének ápolása nagyon sok sampont igényel és egy palack nem tart ki sokáig. Ez azt jelenti, hogy Kevin eddig több, mint 180.000 forintot költött már kutyasamponra.

Úgy döntött, hogy fotó tanfolyamra fog beiratkozni, hogy minél tökéletesebb képeket készíthessen a csodálatos ebéről és megoszthassa büszkeségét a világgal.

Sokan azt gondolják, hogy Kevin túl sokat költ a kutyájára és helyette hasznosabb dolgokra is fordíthatná a pénzét. Valóban adhatná karitatív szervezeteknek, de akár költhetné rendszeresen alkoholra is, de nem. Míg mások az autójukra vagy a kertjükre fordítják a pénzüket, addig Kevin a kutyájára.

tudasfaja.com

loading...