Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a te személyes Tarot kártyád 2024-re, döbbenetes üzenet minden jegynek egyenként!

Ez a te személyes Tarot kártyád 2024-re, döbbenetes üzenet minden jegynek egyenként!

Hirdetés

Olvasd el, mit üzen neked személyesen a Tarot kártya 2024-re. Megdöbbentő!

 

Hirdetés

Kos – Uralkodó: A 2024-es Tarot lap ugyanolyan erős, intelligens és energikus, mint mi. Kosként remek vezetői képességekkel rendelkezünk, ezekre szükségünk lesz 2024-ben.

Ennek oka, hogy csak egy igazi uralkodó képes uralni a hirtelen és váratlan eseményeket, amelyekből alaposan ki fog jutni nekünk jövőre.Az új helyzetekben, életkörülményekben nekünk kell majd rendet tenni, ehhez pedig magunkhoz kell ragadnunk a sorsunk és kapcsolataink irányítását.

2024-ben nagyon alaposan meg kell vizsgálnunk, hogy kik vannak a környezetünkben, és milyen a viszonyunk velük.Jövőre jutalomban kell részesítenünk azokat, akik megérdemlik, de azoktól el kell válnunk, akik már nem szolgálják az érdekeinket.Igazi uralkodói teendők várnak ránk 2024-ben, amihez hozzá fog tartózni a családunk építése és támogatása is.

Bika – Ördög: A 2024-es Tarot kártyalapunk jelképezi a komoly, független, akaratos, szorgalmas énünket.Ha mi valamit elkezdünk, akkor azt be szoktuk fejezni, ez pedig jövőre sem változhat, hiszen így nagy sikereink lehetnek.

Ahogy az Ördög, úgy a Bikák is sokoldalúak, hiszen az Ördög mindenkinek más arcát mutatja.Van, akivel kedves, mással gonosz, élvhajhász.Valljuk be, hogy legbelül ott rejlik bennünk az Ördög minden arca!

Maga az Ördög, az énünk sötét oldala, amit próbálunk mélyre temetni, ahogy az igazi önmagunkat is rejtegetjük az emberek elől, akiknek csak a felszínes képünket mutogatjuk, ezzel pedig félrevezetjük őket, bár ez nem szándékos.
2020-ben pont úgy fogunk játszmázni, ahogy az Ördög.Várhatóan kiépítünk magunknak egy másik, titkos életet, ami tele lesz izgalommal.A kettős élettel a személyiségünk új mélységeit ismerhetjük meg, ami hatással lesz a kapcsolatainkra.Legyünk azonban óvatosak, mert az Ördög megpróbál elcsábítani 2024-ben!

Ikrek – Szeretők: A kettősséget és az ellentmondást testesíti meg a személyes Tarot kártyalapunk, tehát pont azt, ami bennünk van.A Szeretők egyik oldalról gazdag szerelmi életet, színes tapasztalatokat mutat 2020-re.A másik oldal viszont döntésről és lemondásról szól.Ez jelentheti azt, hogy párkapcsolat esetén le kell mondanunk, korábbi magányos életünk néhány részéről.

A 2020-es Tarot kártyalapunk szerint ellenérzéseink adódhatnak.

Megjelenhet a valamit valamiért és a vágy is, hiszen Ikrekként imádunk egyedül élni, de azért párkapcsolatra is vágyunk, ám ez a kettő nem megy együtt.

A helyzeten tovább fog rontani a ránk nagyon jellemző hangulatingadozás, amit a belső ellentmondás generál.Jövőre ezeket kell rendeznünk magunkban ahhoz, hogy boldog párkapcsolatunk lehessen.

A 2024-es évünk a kettősségről fog szólni.Lesz, amiről le kell mondanunk, mást viszont el kell majd fogadnunk.A következő tizenkét hónap a döntések sorozatáról fog szólni, ugyanis ezzel alapozhatjuk meg a magánéletünket és a karrierünket.

Rák – Uralkodónő: A 2024-es személyes Tarot kártyalapunk arra utal, hogy jövőre mi leszünk a családunk fenntartója, akinek biztosítania kell a otthon melegét és a biztonságát.Amellett, hogy uralkodunk, vezetünk, mások jólétével törődünk, még a saját családunk jólétét is biztosítanunk kell.A jövő év arról fog szólni, hogy felépítsük és összetartsuk a családot, miközben a karrierünk és a szeretteink között kell majd lavíroznunk.Jól látjuk, ez egy kemény kihívás lesz, főleg azért, mert még a saját fejlődésünket sem hanyagolhatjuk el.

Jó kérdés, hogy mégis hogyan lehet mindezt egyszerre megoldani.Az Uralkodónő azt tanácsolja, hogy az empatikusság, a józan ész és a jó döntések fognak kelleni a sikerhez.Legyünk okosak és bölcsek, ha döntünk 2024-ben, és semmit se adjunk fel!

Oroszlán – Igazság: Ahogy a 2024-es személyes Tarot kártyalapunk úgy mi is kedves, nagylelkű, diplomatikus, bátor és bölcs emberek vagyunk, aki mindenhol ott van, mert mindenkinek a legjobbat akarja.

Azért kaptuk az Igazság lapot, mert számunkra ez legalább annyira fontos, mint az intelligencia és a szépség, amiknek jelen kell lenniük az életünkben.

2024-ben az Igazság több szempontból is megjelenik az életünkben.

Számíthatunk arra, hogy felfedezzük a személyiségünk árnyoldalait, amiket szeretnénk majd kijavítani.Emellett az életünk és kapcsolataink sekélyességét is megláthatjuk.Jövőre minden szemet fog szúrni, amit teljesen át kell alakítanunk.

2024-ben az életünk minden területén lesz min változtatnunk, miközben meg kell majd tanulnunk, hogy többé nem csaphatjuk be önmagunkat.Az igazság gyakran fáj, de amikor egyszer elkezdjük meglátni a valóságot, akkor onnan már nincs visszaút.

Szűz – Erő: A 2024-es személyes Tarot kártyalapunk lehet fizikai, lelki, szellemi, de mágikus erő is.Szűzként mindegyiket képesek vagyunk birtokolni, ám az már a saját döntésünk, hogy mire fordítjuk az erőnket.Lehetünk bátrak, igazságos megmentők, önző elnyomók, aki mindenkin uralkodni akar.

A szexuális erővel felemelhetjük, de a pokolba is taszíthatjuk a szerelmi életünket.Ami biztos, hogy 2024-ben szükségünk lesz az erőre, mert az élet több irányból is próbára fog tenni, ezért meg kell majd csillogtatnunk a lelki és szellemi erőnket.Az életünk több területén, például a karrier és a magánélet terén, bizonyítanunk kell.Mivel 2024-ben sok erőre lesz szükségünk, ezért nyugodtan hívjuk segítségül a spirituális tanokat.Szintén ez a Tarot kártyalap jelképezi azt, hogy szembe kell néznünk és el kell fogadnunk a bennünk rejlő ösztön lényt.Ne akarjuk elnyomni egyik oldalunkat sem, hanem inkább szelídítsük meg!

Mérleg – Világ: A 2024-es személyes Tarot kártyalapunk arra utal, hogy szinte kinyílik előttünk a világ.Emellett az újra megtalált egységet, a mélységes harmónia élményét és egy fejlődési folyamat örömteli befejezését is szimbolizálja.

Jövőre hatalmasnak és határtalanak érezhetjük magunkat.Ez jelentheti azt, hogy utazni fogunk, vagy költözünk.Legyen bármi, az biztos, hogy tetszeni fog, mert végre úgy fogjuk érezni, hogy igazán élünk.


A Világ arra is utal, hogy képesek leszünk leküzdeni a személyes szellemi és fizikai akadályainkat.2024-ben nagyon sok berögzült dologtól és félelemtől szabadulhatunk meg, aminek következményeként felszabadultak és függetlenek leszünk.A képzeletünk élénknek ígérkezik.

Ha mindezt egybe nézzük, akkor láthatjuk, hogy 2024-ben bármit képesek leszünk megteremteni, nem ismerünk majd lehetetlent, és megteremtjük a belső békénket, egyensúlyunkat, harmóniánkat.Végül megtalálhatjuk azt az erőt, ami annyi pozitivitást ad, hogy azzal könnyen megbirkózunk a nehézségekkel.

Skorpió – Diadalszekér: A fejlődést és az előrehaladást jelenti a 2024-es személyes Tarot kártyalapunk.Amellett, hogy erre törekszünk, még a szabadság utáni vágy is hajt, ahogy az elveszett paradicsom keresése és az, hogy szeretnénk érvényesülni az életben.

A Diadalszekér egyfajta utazás is, ami külön öröm a számunkra, mert imádjuk a kalandokat és az utazást.Tele vagyunk vállalkozó kedvvel, valamint remekül irányítjuk az életünket, ám arra oda kell figyelnünk, hogy ne értékeljük túl magunkat.

A 2024-es személyes Tarot kártyalapunk erre figyelmeztet, mert a 2024-es évben rengeteg szituációban kell majd harcolnunk, irányítanunk.Ez az életünk minden területére igaz lesz.Jövőre minden célunkat elérhetjük, ha kitartóan megküzdünk ezekért.Nyilas – Halál: Ne ijedjünk meg, mert a személyes Tarot kártyalapunk csak az átalakításra, újjászületésre, mozgalmasságra utal.Mindez jellemző ránk, hiszen megdöbbentő alakításokra vagyunk képesek, jövőre pedig sorsszerű, karmikus események és átalakulások várhatóak.

A Halál búcsút, elengedést, véget is jelent, de ugyanekkor valami új is kezdetét veszi.2024-ben sok embertől, dologtól kell elválnunk, de ugyanakkor sokat is kell köszöntenünk.Az életünk hatalmas átalakuláson eshet át.

A Tarot kártyalapunk maga a végletesség, mert egyfelől a felszabadulást, a megváltást, valaminek a bekövetkezését, elérését jelentheti, de másfelől olyan fájdalmas tapasztalatokat és veszteségeket mutathat, amelyek után örömteli események várhatóak.

Bak – Hold: A 2024-es személyes Tarot kártyalapunk a sokoldalúságot, az intuitív személyiséget, a kreativitást, ötleteket és fantáziát jelképezi, de emellett az megtévesztés és illúziók lapja is.Mindez jellemző ránk, jövőre pedig az lesz a dolgunk, hogy eltüntessük az önmagunkkal és másokkal kapcsolatos illúzióinkat, mert csak így láthatjuk meg az igazat.

A 2024-es év legfőbb feladata az, hogy önmagunkat keressük, majd át kell alakulnunk.A Hold egyfelől megmutatja a sejtéseinket, vágyainkat, álmainkat, másfelől romantikus álmodozást, élénk fantáziát és erős érzékenységet jelképez.A Tarot kártyalap a lelki mélységre, félelemre, bizonytalanságra, a láthatatlan világtól való félelmet is mutatja.Mindebben bőven lesz részünk jövőre.

Vízöntő – Torony: Ahogy a 2024-es személyes Tarot kártyalapunk, úgy mi is erősek, stabilak vagyunk, valamint kiemelkedően magas utat és irányt mutatunk az embereknek.A Torony olykor azonban összedől, mert rossz az alapja, építése.

A lap arra utal, hogy jövőre inogni kezd a biztonságosnak hitt fal, amit magunk köré húztunk.Vízöntőként ez nem lep meg, mert olykor előfordul ilyesmi.Könnyen lehet, hogy 2024-ben megint porig romboljuk önmagunkat, de nem kizárt, hogy ezt valaki más, vagy egy esemény éri el.

Amikor romba dőlt az eddig felépített tornyunk, akkor kemény munkával kezdhetjük újra felépíteni magunkat, hogy úgymond újjászülessünk.Mi mindig egyre jobbak és tökéletesebbek leszünk egy-egy ilyen eset után.2024-ben célba érhetünk, és megtalálhatjuk önmagunkat, ha jobbak és erősebbek leszünk.

Halak – Csillag: A 2024-es személyes Tarot kártyalapunk a reményt, a bölcsességet és a mélyebb összefüggések felfedezését jelképezi.Emellett rávilágít, hogy útra kell kelnünk, ha szeretnénk megvalósítani a terveinket, de ugyanez kell ahhoz, hogy a helyzetünk pozitívabb legyen 2024-ben.A Csillag a szerencsére és a fényre is utal.

A jövő évi utunk tiszta és világos, a végén pedig elérünk a célba, ezért készüljünk fel arra, hogy 2024-ben megvalósulnak az álmaink, és minden tekintetben siker vár majd ránk.A céltudatosság és pozitív meglátás jellemző ránk, ez pedig már félsiker az önmegvalósítás útján.

Tetszett? akkor ne felejtsd el megosztani!

Hirdetés