Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 28. – Csillagjegyek, most jól figyeljetek!

Napi horoszkóp július 28. – Csillagjegyek, most jól figyeljetek!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ez az év gyakorta több izgalmat fog kínálni, mint amire készen állsz. Gyakran függetleníted magad, hogy képes légy a nagyobb képet látni. A váratlan dolgok fogják uralni az elkövetkezendő 12 hónapot.

 

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy, akkor egy olyan emberrel kerülhetsz szorosabb kapcsolatba, aki érettebb és idősebb, mint te vagy. Döntsd el, hogy valóban akarsz-e egy ilyen típusú kapcsolatot. Ha párkapcsolatban élsz, a kedvesed gyakran húzódik vissza, de ez a fázis hamarosan véget ér. Tervezettek több kirándulást kettesben.

Kos

Engedd át a gyeplőt egy szeretett személynek tervek készítésekor és lazábban fogod érezni magad. Úgy tűnik, a jó hangulat járja át a napodat. Ne lepődj meg, ha egy váratlan dolog rázza fel a nyugalmadat. Ha kell, alkalmazkodj.

Bika
Lehetséges, hogy szeretnél befejezni egy projektet vagy letudni egy esedékes feladatot. A párod valami miatt akadékoskodni fog. Jobb, ha engedsz neki, ha azt szeretnéd, hogy a napotok jól alakuljon. Meglepődsz egy barátodnak tartott személy cselekedetén.

Ikrek

Nem örülsz neki, hogy egy szeretett személy visszahúzódik. Korábban is tapasztaltál már ilyet ennél a személynél és abban reménykedtél, hogy ez még egyszer nem fog megtörténni. Tudod, hogy hogyan csalogathatod ki a csigaházából. Ha megteszed, mindketten jól fogjátok magatokat érezni.

Rák

Olyan hangulatodban vagy, hogy szívesen töltöd a napodat otthon és foglalkozol kizárólag magaddal. Csendes pihenőt tervezel, bár egy hozzád közel álló személy gyorsan át tudja írni a terveidet, ha te is hagyod.


Oroszlán

Több lehetőséget is megfontolsz. Beszélj egy kollégáddal vagy partnereddel. Ez a személy is szeretné megosztani veled a gondolatait. Ha ez a téma nagyon fontos és sürgős, akkor fontoljátok meg, hogy egy nyugodt kikapcsolódás közben ejtitek meg a beszélgetést.

Szűz

Csak azért, mert úgy érzed, hogy mindenáron be kell szerezned valamit, még nem biztos, hogy ez jó ötlet. Könnyen túlzásba eshetsz és lehet, hogy nem fogod tudni megtalálni a megfelelő dolgot. Fogd vissza magad és napold el a vásárlást.

Mérleg

Másoknak sok mondanivalójuk van és mind meg akarják veled osztani. Előfordulhat, hogy szelektálnod kell a hívásaidat, ha végezni akarsz egy feladatoddal. A későbbiekben még úgyis visszahívhatod a barátokat. Egy személy, aki kritikával illet téged spontán fordulaton megy keresztül.

Skorpió
Nagy izgalomban vagy. Használd ki a nappali órákat, hogy befejezz egy projektet vagy valamilyen halaszthatatlan feladatot. Lehetséges, hogy meglepő dologra jössz rá. Ha nem vagy képes az egész képet látni, ez a dolog nem lehet nagy segítségedre.

Nyilas

Próbálj meg a pozitív dolgokra koncentrálni és ne keveredj érzelmi örvénybe. Válaszolj egy kedves barát vagy egy távolban lévő szeretett személy hívására. Találkozz a barátokkal, ne maradj egyedül. Egy gyermek nagy meglepetést fog okozni azzal, amit mond.

Bak
Állj meg egy pillanatra, ha szükségesnek találod. Figyelj azokra a dolgokra, amiket megígértél. Egy ellentmondás közepette találhatod magad, ami kellemetlen lesz. Tervezz egy késő délutáni nagy pihenőt magadnak.

Vízöntő

Úgy érzed, hogy függetleníteni kell magadat és jobb hallgatósággá válni. Mindazonáltal sok minden jár a fejedben, amivel most nem egyszerű dűlőre jutnod. Válaszolj egy távolból érkező hívásra vagy egy megkeresésre.

Halak

Egy olyan helyzetbe kerülhetsz, amiből szeretnél minél hamarabb kitörni és valami mással foglalkozni. A körülötted lévők úgy tűnik, most sokkal konzervatívabban gondolkodnak, mint te és nem hajlandóak kockázatot vállalni. Meg fogsz lepődni azon, amit később hallani fogsz.

tudasfaja.com

Hirdetés