Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ez a nő 12 napig csak banánt evett! Az eredmény sokkolt mindenkit!

Ez a nő 12 napig csak banánt evett! Az eredmény sokkolt mindenkit!

Hirdetés

Yulia Tarbath egy nap úgy döntött, hogy kipróbál egy gyümölcsdiétát, aminek a lényege az hogy 12 napon át csak banánt eszik. A 12 nap eltelte után az eredmény sokkolt mindenkit!

Yulia és a férje egyik kedvenc gyümölcse a banán, ezért nem meglepő, hogy ez alkotta a fő táplálékát. Mindketten kedvelik a magas gyümölcs- és alacsony zsírtartalmú, nyers zöldség alapú étrendet, ez a diéta pedig egészségügyileg is csodált művelt.

A banán mellett semmi mást nem fogyasztott, csak bő mennyiségű vizet ivott és a 12 nap alatt ő is észrevette, hogy a testi és lelki élete pozitív irányban változott. A legelső észrevétele az emésztése javulása volt, mivel a banán gazdag rostokban, ezért a méreganyagok gyorsabban távoztak a szervezetéből. Abszolút nem volt éhségérzete és egyre jobban érzete magát a testében, mivel a méreganyag kiválasztódási folyamat és anyagcsere működése felgyorsult, így a szervezet csak a számára szükséges tápanyagokat kapta 12 napon át.

Hirdetés

Mindezek mellett nyugalmat és békét is érzett a lelkében, amiről ő maga így mesélt:

– Jobban tudtam gondolkodni, tisztább volt a fejem, a koncentrálóképességem is nőtt – mesélte. Ez a banánban található triptofán és kálium miatt van, amely szabályozza az agy oxigénellátását. Ez által tele lett életenergiával és sikerült egy olyan természetes és egészséges tisztító kúrát végig csinálnia, amelynek köszönhetően megszabadult a gombás fertőzésektől, leküzdötte az ételek utáni sóvárgást, elmúltak a hangulatingadozásai és megelőzte a vércukorszint növekedésének kialakulását.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés