Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ez a legjobb őszi kézápolási módszer! Megszabadít a ráncoktól, és puhává varázsolja...

Ez a legjobb őszi kézápolási módszer! Megszabadít a ráncoktól, és puhává varázsolja a bőrt!

A kezünk nap mint nap számos természeti hatásnak van kitéve, éri az erős napsugárzás, a szél, a hideg vagy éppen a kánikula, sőt, arról ne is beszéljünk, hogy a háztartási szerekben levő vegyi anyagok is mind hatással vannak a bőrre.

Ilyenkor ősz elején a bőrünk nagyon kiszárad, az erős szél hatására hámlani, és viszketni kezd. Érdemes beszerezni a bőrtípusunknak legmegfelelőbb kézkrémet, és ápoljuk rendszeresen.

Ha nem akarjuk vegyi anyagokkal roncsolni a bőrünk, próbáljuk ki az alábbi természetes összetevőkből álló kezelési módszert, és használjuk rendszeresen.

Egy liter vízben oldjunk fel 2 evőkanál sót, majd áztassuk a kezeinket benne 10 percen keresztül. Ezután töröljük szárazra, majd kenjük be a következő keverékkel.

Alaposan keverjünk el 1 tojássárgát, 1 evőkanál mézet és 1 evőkanál olívaolajat. Hagyjuk rajta állni 20 percen keresztül, majd mossuk le alaposan langyos vízzel.

Az eredmény csodálatos lesz, bőrünk puhább lesz, mint valaha. 4-5 naponta ismételjük meg ezt a módszert, nem fogjuk megbánni.

tudasfaja.com

loading...