Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Ez a hozzávalót tedd a reggeli kávédba, és 1 hét múlva teljesen...

Ez a hozzávalót tedd a reggeli kávédba, és 1 hét múlva teljesen lapos lesz a hasad!

Az emberek nagyrésze nem tud két lépést sem menni a reggeli kávé nélkül. Ha már ilyen függőségekkel élünk együtt, akkor tegyünk róla, hogy a reggeli kávénk egészséges legyen.

Ha valaki túlsúllyal küzd, annak ajánlott, hogy az alábbi módszert próbálja ki, hiszen nagyon hatékony. Egy nemrég készült tanulmány alapján kimutatták, hogy ha ezt a hozzávalót hozzáadjuk a kávéhoz, akkor egy hónap alatt akár 5 kilótól is megszabadulhatunk. Nem csak egészséges, hasznos, hanem még finom is lesz a reggeli kávénk, ha így isszuk.

Hozzávalók:

  • 1 teáskanál kakaó
  • ¾ csésze kókuszolaj
  • ½ csésze méz
  • 1 teáskanál fahéjpor

Alkalmazás:

Tegyük a hozzávalókat egy kis tálkába, és addig kavargassuk, amíg egy homogén masszát kapunk belőle. Tegyük a keveréket egy kis csavaros üvegbe, és tároljuk a hűtőszekrényben. Minden reggel egy-két evőkanállal tegyünk a kávénkhoz belőle. Addig kavargassuk, míg a kókuszzsír felolvad a forró kávéban.

Ha elfogyott ez az adag, készítsünk egy újabb mennyiséget. Addig igyuk így a kávénk, amíg csak kedvünk tartja. Egy idő után már el sem fogjuk tudni képzelni a kávét a csodakeverék nélkül.

Szerző: tudasfaja.com

loading...