Kezdőlap EGÉSZSÉG Ez a férfi 25 nap alatt leküzdötte a cukorbetegséget és 11 kg...

Ez a férfi 25 nap alatt leküzdötte a cukorbetegséget és 11 kg méreganyagtól is megszabadult ezzel a recepttel!

Hirdetés

A helytelen táplálkozás hosszú távon ártalmasabb lehet mint azt gondolnánk, hiszen olyan krónikus betegségeket okozhatnak, mint a cukorbetegség, vagy a magas vérnyomás.

Pár évvel ezelőtt egy férfinál magas vérnyomást állapítottak meg, így gyógyszeres kezelést írtak. A nagyobb baj akkor alakult ki, mikor 2 év múlva a cukorbetegség is felütötte a fejét.

Hirdetés

És mindezek mellett még a koleszterin szintje is megemelkedett. Az illető férfi minden orvosi utasítást betartott, szedte a gyógyszereket, aktív életet élt, igyekezett minél többet mozogni és egészségesen étkezni.

Pár év így telt el, de 2013 telén az állapota rosszabbodott, annak ellenére, hogy minden előírást betartott. De ezen a napon elhatározta, hogy valamit változtatni fog.

A televízióban éppen Juan Zirdum doktorral készítettek műsort, aki a gyümölcslevek fontosságáról beszélt, amit főként a cukorbetegeknek ajánlott. A férfi így elment az üzletbe, vásárolt egy robotgépet, gyümölcsöket, és elkezdte a kúrát. Az első hét nem volt könnyű, de idővel belejött, és a jótékony hatás sem maradt el, hiszen a cukorszint csökkenni kezdett, ahogy a koleszterin szint is, és addig a túlsúlyos férfi pár hét alatt 11- kilótól szabadult meg.

Ezt a receptet alkalmazta!

Hozzávalók:

  • 5 kivi
  • 3-4 cm-s gyömbérdarab
  • 1 kisebb fej káposzta
  • 2 banán
  • 2 alma
  • 500 ml víz

Elkészítés:

1 percen keresztül turmixoljuk össze a meghámozott, megtisztított zöldségeket. Ennek a keveréknek kell a felét reggel, üres gyomorra meginni, a többit a nap folyamán. Addig a gyümölcsturmixot tároljuk a hűtőben. Ha éhesek vagyunk, együnk nyers gyümölcsöt, zöldséget, diót, mandulát.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés