Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ez a 7 legidegesítőbb pártípus! Te hányat ismersz közülük?

Ez a 7 legidegesítőbb pártípus! Te hányat ismersz közülük?

Hirdetés

Minden párkapcsolat más és más, a lényeg, hogy mi magunk jól érezzük benne. Vannak azonban olyan párok, akik már-már valósággal idegesítőek. Ha hosszabb időt töltünk a társaságukban, akkor igencsak le tudnak fárasztani!

 

Hirdetés

Biztosan te is ismersz az alábbi 7 pártípus közül néhányat!

1.Mindig ölelkeznek!

Egy pillanatra sem engedik el egymás kezét, állandóan ölelkeznek csókolóznak. Az sem zavarja őket, ha nagyobb társaságban vannak, ott is szemrebennés nélkül állandóan egymásba vannak fonódva. Azok a párok, akik mások előtt ennyire mutatják a szerelmüket, valójában valamilyen problémát igyekeznek palástolni.

2.Állandóan vitatkoznak!

Mennyire kényelmetlen, ha egy olyan pár társaságában vagy, akik állandóan vitatkoznak. A baráti társaságban, egy vacsorameghíváson állandóan beszólnak egymásnak, tapintható a köztük lévő feszültség. A kis szurkálódásaik pedig kiabáláshoz, síráshoz vezetnek. Valósággal függnek egymástól, de senki nem érti, hogy, ha ennyit veszekednek, miért vannak még mindig együtt.

3.Ők mindent megosztanak!

Nem találkozol gyakran velük, mégis mindent tudsz róluk, hiszen életük minden mozzanatát megosztják a közösségi oldalon. Tudod, hogy hol nyaraltak, mit ettek, és mit vettek egymásnak karácsonyra. Olyan, mintha te is a kapcsolatuk része lennél. Ha személyesen találkozol velük, gyakran még a legintimebb részletekbe is beavatnak, pedig erre aztán tényleg nem vagy kíváncsi.


4.Összenőtt páros!

Nem tudnak egymás nélkül létezni, állandóan mindenhová ketten mennek. Számukra nem létezik az a szó, hogy én idő, nincsenek külön barátaik, mindenben mindketten részt vesznek. Eléggé idegesítő, amikor két lépést nem tudnak tenni egymás nélkül. A barátnőd pasija elolvassa cseten, amit írtál, sőt, néha válaszol is. Ismerős a helyzet?

5.Féltékenykedő páros

Egyáltalán nem bíznak meg egymásban, és folyton féltékenykednek. Egy ilyen kapcsolatban el lehet felejteni azt, hogy az egyik fél ellenkezőnemű gyerekkori barátjával tartsa a kapcsolatot. A zöldszemű szörny mindig ott ólálkodik, és képes akkor is lecsapni, ha a postás egyet mosolyog.


6.Éretlenek

Úgy viselkednek, mintha életük első párkapcsolata lenne, gyerekes dolgokon vitatkoznak, és minden kis konfliktus után kiteszik a Facebookra, hogy “egyedülálló”. Senki sem tudja komolyan venni őket, nagyon fárasztóak.

7.Tökéletes páros

Állandóan azt hangoztatják, hogy ők mennyire összeillenek egymással. Befejezik egymás mondatát, közösek a céljaik, soha nem vitatkoznak. Ami a legrosszabb, hogy mindenkit állandóan kioktatnak. Ők is szoktak vitatkozni, nem annyira tökéletesek, viszont a problémákat inkább négyszemközt beszélik meg.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés