Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a 4 csillagjegy nem fél megtenni az első lépést

Ez a 4 csillagjegy nem fél megtenni az első lépést

Hirdetés

Az asztrológia életünk minden aspektusára hatással van, mint családi élet, anyagi helyzet, munka, egészség és szerelem. Ha a párkeresésre gondolunk, vannak olyan típusok, akik nagyon félénkek és teljesen lebénulnak, ha ismerkedésre kerül a sor.

Ott van azonban az ellenkező tábor, akik sem az időponttal, sem a körülményekkel nem foglalkoznak, hanem bátran, minden hezitálás nélkül teszik meg az első lépést annál, aki nekik tetszik. Lássuk, hogy mely csillagjegyek tartoznak ide.

Hirdetés

1# Kos

Amint egy Kos biztos benne, hogy mit akar, azonnal cselekszik és ez egy pillanatnyi stresszt sem okoz neki. Tudja, hogy a sikere csakis rajta múlik és senki mást nem tesz felelőssé azért, ha elbukik. Az első lépést nagyon optimistán teszi meg, bízva abban, hogy megkapja, amire vágyik. Ha tapasztalja erőfeszítései leghalványabb eredményét is, az még inkább motiválja őt.

2# Oroszlán

Az egyik legmagabiztosabb jegy, aki tudja, hogy mennyit ér és azt nem fél kamatoztatni. Nagyon nehéz neki ellenállni, ami csak segíti őt a cél elérésében. Sokan értékelik erős karakterét. Nem számít, hogy alig ismer valakit és az sem, hogy meddig kell küzdeni érte. Ha érzi, hogy akarja a másikat, nincs előtte akadály. Mindent megtesz azért, hogy ne tudd kiverni a fejedből a következő beszélgetésig, találkozásig.

3# Skorpió

Lehet, hogy talán kicsit rámenősnek tűnik, amikor az első lépést megteszi, de erős benyomást akar tenni rád. Úgy gondolja, hogy az a meghatározó egy másik ember megítélésében. Imádja a kapcsolat kezdetén tapasztalható izgalmakat és ez az ő üzemanyaga az udvarláshoz. Ha tetszel neki, akkor minden bókot bevet, hogy elcsábítson. Bármiről képes beszélgetést kezdeményezni, nem akar egyetlen értékes percet sem veszíteni.

4# Bak

Ha párkapcsolatról van szó, talán a legkomolyabb csillagjegy. Nem érdeklik a futó kalandok. Amit igazán akar, az egy stabil, érett, hosszú távú kapcsolat. Ennek érdekében bátran teszi meg az első lépést, ha egy olyan személlyel találkozik, aki őszintén felkelti az érdeklődését és mindent megpróbál, hogy a közelébe kerülhessen. Alapvetően addig nem képesek nyugodni, amíg meg nem szerzi azt, akit kiszemelt.

tudasfaja.com

Hirdetés