Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ettől a 3 csillagjegytől távol áll a féltékenység! Te köztük vagy?

Ettől a 3 csillagjegytől távol áll a féltékenység! Te köztük vagy?

MEGOSZTÁS

A féltékenység az egyik leggyakoribb kapcsolatgyilkos, és sajnos a nők nagyon nagy százaléka küzd a problémával. Sokszor semmilyen valóságalapja nincs a dolognak, csupán az önbizalomhiány hívja elő a kóros képzelgést.

 

Kos

Ez az igazán magabiztos csillagjegy soha nem küzd féltékenységi problémákkal. Nem bizonytalanodik el az életét illetően, mindig nagyon jól tudja, hogy mit akar. Annál pedig elfoglaltabb, hogy azon problémázzon, vajon megcsalja a párja vagy sem. Ő szívesen jár társaságba akár a párja nélkül is, remekül elvan, mindig jól szórakozik.

Nyilas

Nagyon független csillagjegy, szabadelvű, és szabad akaratú. Nem szereti a korlátozásokat, a függést, és a féltékenység is nagyon fel tudja dühíteni. Rosszul viseli a párja féltékenységét, de ős sem féltékenykedik soha. Ha szabadságra vágyik, és ebben korlátozzák, gyorsan kiszáll a kapcsolatból.

Vízöntő

Ha valamit nagyon rosszul visel, az a féltékenység. Teljesen ki tud borulni attól, ha valaki állandóan gyanúsítgatja és ellenőrzi. Nem szereti, ha a párjának minden lépésről be kell számolnia. Szereti a szabadságot, ezért a megkötések elől messzire menekül. Ha nem tartja tiszteletben a párja az önállóságát, akkor valósággal megfullad a korlátok között.

tudasfaja.com

loading...