Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Esküvői nyitótáncukhoz álltak ki a táncparkettre. Ami ezután következett, attól a násznép...

Esküvői nyitótáncukhoz álltak ki a táncparkettre. Ami ezután következett, attól a násznép lehidalt!

Amikor a gyerek felcseperedik, és rátalál élete szerelmére, már mindenki a következő lépést várja. Közeli vagy távoli rokonok, ismerősök csakis arra kíváncsiak, mikor jelenti be már végre a nagy nap hírét. Aztán amikor megteszi, határtalan az öröm!

 

Az esküvők a legpontosabb szervezéssel zajlanak. Az ifjú pár mindig arra törekszik, hogy feledhetetlen pillanatokkal ajándékozza meg a násznépet, melyekre ő is szívesen visszaemlékszik, illetve nosztalgiázik a lakodalmi videó újranézése során. A helyszín, az ünnepi fogások és a torta mellett ma már az esküvői nyitótánc is fontos momentuma a menyegzőnek, melyre a menyasszony és a vőlegény egyre nagyobb hangsúlyt fektet. Mindennek tökéletesnek kell lennie, és különlegesnek – ettől lesz egyedi és feledhetetlen az élmény.

Így történt az alábbi kisfilmben is, melyben az ifjú pár óriási sikert aratott nem mindennapos táncprodukciójával. A mozdulataikkal és a jól betanult koreográfiával ámulatba ejtették a közönséget. Kirobbanó energiával és lenyűgöző sebességgel suhantak a táncparketten, csak úgy sugárzott róluk az öröm és a tánc iránti szenvedély!

A vendégek közül senki sem hitte volna, hogy ilyen profi műsornak lesz a szemtanúja. Éppen ezért vastapssal és ujjongással hálálta meg a párnak a felemelő perceket.

 

Forrás: twice.hu
loading...