Kezdőlap AKTUÁLIS Erre senki nem számított – Kulcsár Edina nagy bejelentése a baba születése...

Erre senki nem számított – Kulcsár Edina nagy bejelentése a baba születése előtt

Hirdetés

Még kislányuk születése előtt megtalálta álmai otthonát Kulcsár Edina és G.w.M – értesült a Blikk. Úgy tudjuk, olyan kertes családi házra esett a választásuk, ahol saját gyermekeikkel és első közös babájukkal együtt kényelmesen elférhetnek.

A házaspár egy évvel ezelőtt költözött össze egy belvárosi albérletbe, ahol kissé szűkösen, de annál nagyobb boldogságban éltek két-két korábbi kapcsolatukból született gyermekeikkel. Miután kiderült, hogy érkezik az első közös babájuk, Edina elmondta, még nem terveznek új otthonba költözni, egyelőre korainak tartják, hogy közös házat vegyenek. Ám úgy tűnik, ez mostanra megváltozott, információink szerint a modell és zenész férje megtalálta álmai otthonát.Edina ugyanis a napokban egy ház kertjéből jelentkezett be Instagram-történetében, G.w.M pedig új kutyájukról szóló posztjában reagált egyik követője kérdése: “Egy ekkora kutyának biztosan jó lesz egy lakásban?” “Természetesen nem egy lakásba hozom haza…. Házőrző lesz, nem “lakásőrző”! ” – szólt a válasz.A Blikk azt is megtudta, hogy a pár már egy ideje házat keres, és nemrég meg is találta azt a kertes ingatlant, ahol gyermekeikkel kényelmesen elférhetnek. Új otthonuk Szigetszentmiklóson található, ugyanott, ahol Edina volt férje, Csuti is lakik. Ez a döntés több szempontból is praktikus, egyrészt így az üzletember közel lesz a modellel közös gyermekeihez, valamint Edina édesanyja és nagymamája sem lesz messze, mivel ők is szinte egy kőhajtásnyira laknak.

Az ügyben kerestük a házaspárt, ám új otthonukról nem szerettek volna beszélni, a lassan háromszoros édesanya arról viszont örömmel számolt be, hogy hamarosan elkészül a születendő pici, Amara szobája.Jól állunk az előkészületekkel. Megvan már a babakocsink, ami Márk kérésére arany és fehér színű. Én szolidabbat választottam volna, de engedtem a férjemnek, és egyébként nekem is tetszik

Hirdetés

– mesélte lapunknak Edina, aki azt is elárulta, kislányuknak teljesen új holmijai lesznek.

– Nina babadolgaiból szinte mindent odaadtam a húgomnak, és a korábbi költözés miatt sok dolgot lepasszoltunk. Márknak fontos is volt, hogy teljesen új holmijai legyenek a kislányunknak – részletezte a kismama.– A szobájába már megérkeztek a bútorok, a férjem fogja őket összeszerelni, ragaszkodik ehhez, és ért is hozzá. Bár a fala rózsaszín lesz, de letisztult és egyszerű. A ruhái is ezt a vonalat képviselik majd. Márk szeretett volna már most Gucci-ruhákat vásárolni a picinek, de én feleslegesnek tartom ebben a korban, hiszen olyan hamar nőnek ilyenkor a babák, majd ráér, ha nagyobb lesz. Persze így is szép és minőségi dolgokat vettünk neki.

Hirdetés
loading...