Kezdőlap EGÉSZSÉG Ennek a két hozzávalónak a keveréke hatékonyan eltávolítja a fülzsírt és a...

Ennek a két hozzávalónak a keveréke hatékonyan eltávolítja a fülzsírt és a fül fertőzéseit!

A mindennapi higiénia egyik legfontosabb mozzanata a fültisztítás, azonban ezt sem mindegy, hogy hogyan műveljük. Ne feledkezzünk meg semmiképp róla, azonban tanuljuk meg a fültisztítás helyes módját. Ha nem, lehet, hogy csak többet ártunk vele, mint amennyit használunk.

A felgyülemlett fülzsírtól mindenképp meg kell szabadulni, hiszen később komoly egészségügyi következményei lehetnek. Válasszunk egy természetes módszert!

Számos fültisztításra alkalmas szert vásárolhatunk a gyógyszertárban, azonban jó, ha tudjuk, hogy ezek közül egyik sem olyan egészséges, mint egy természetes összetevőket tartalmazó házi keverék. Próbáljuk ki az ecet és az alkohol keverékét.

Az alkohol több, mint 85 %-ban megszabadít a szennyeződésektől, baktériumoktól, ezért ez egy tökéletes fertőtlenítő szer lehet.

Ha ezt a két rendkívül hatékony komponenst összekeverjük hatékonyan vehetjük fel a harcot a fügyulladással, de közben a fülzsírt is tökéletesen lebontja.

Ha a fülbe juttatjuk a keveréket, nem okoz semmilyen fájdalmat, nem rendelkezik mellékhatással.

Enyhe, vagy közepes súlyosságú fülgyulladás esetén nyugodtan használhatjuk, ha azonban komolyabb a baj, konzultjáljunk egy szakemberrel.

Készítsük el az alábbi keveréket:

Hozzávalók:

  • ecet
  • alkohol (gyógyszertári)

Alkalmazás:

Nagyon könnyű elkészíteni és alkalmazni ezt a hatékony keveréket, csupán annyit kell tennünk, hogy összekeverünk egy rész, fertőtlenítésre alkalmas egészségügyi alkoholt, és egy részt ecetet.

Majd egy teáskanál segítségével csepegtessünk a fülünkbe belőle, úgy hogy közben ellenkező irányba oldalra hajtjuk a fejünk. Maradjunk így pár percig ebben a pozícióban, majd a másik füllel is végezzük el ugyanezt a műveletet.

Naponta kétszer ismételjük meg, hogy megszabaduljunk a fülbe levő víztől, fülzsírtól, és gyulladástól. Ha három nap elteltével nem észlelünk javulást, akkor keressünk fel egy orvost.

Szerző: tudasfaja.com

loading...