Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ennek a 3 csillagjegynek egész életében nem lesznek anyagi gondjai!

Ennek a 3 csillagjegynek egész életében nem lesznek anyagi gondjai!

A biztos anyagi helyzet megnyugvást biztosít az embereknek. Az asztrológusok csupán csillagjegyünk alapján meg tudják mondani, hogyan viszonyulunk a pénzügyekhez.

 

 

Kos:

A Kos a Mars védnöke, itt nagyon erős a vágy, és ha a pénzügyekre fókuszál, akkor a bankszámlája idővel egyre nagyobb összegekkel lesz tele.

Ne hagyja abba a dolgokat, ameddig céljait el nem éri. Azonban bekavarhat az impulzivitás, a célok elérésébe, de egy kis figyelemmel vissza tudja terelni a dolgokat a helyes útra.

Bika:

A Bika jegy a Földdel van szoros kapcsolatban, amely segít jó döntéseket hozni, hogy az anyagi javak jelentősen növekedjenek.Te arra születtél, hogy a pénzügyi biztonságot mindig meg tudd teremteni, ebben pedig semmi nem tud megakadályozni. A Bikák tisztában vannak azzal, hogy nem szabad mindent alárendelni a pénznek, hiszen az csak egy eszköz.

Ikrek:

Az Ikrek jó kommunikációs készséggel van megáldva. Az Ikrek nyitott szemmel jár a világban, hogy információkat gyűjtsön a jó anyagi fejlődés érdekében.

Ha nem megy tovább az út a gyarapodás felé, akkor érdemes felfogadnia egy pénzügyi tanácsadót, aki segít. Nekik az az üzenet, hogy ne kockáztassanak olyan összeget, amelyet nem engedhetnek meg maguknak, mert abból nagy veszteség lehet.


Rák:

A pénzügyi biztonság az egyik legfontosabb dolog a Rák számára. A család az otthon, és az anyagi biztosnság a fő motivációja. Ezek segítenek a karrier építésébe is, mert amibe eddig belekezdett, azt a legjobb tudása szerint vitte végig. Tele van kreatív ötletekkel, amelyek a közeljövőben nagyobb anyagi haszonnal járhat.

Oroszlán:

Az Oroszlánt tartják a csillagjegyek királyának, éppúgy, mint az állatvilágban, ezáltal ő mindig keresi a luxust. Született vezető, aki a munkahelyén vezető beosztásban kiválóan megállja a helyét, így több pénzt keres az átlagnál. Mindig különös szerencsével választ munkahelyet. Figyelnie kell arra, hogy az egója ne legyen hatással a munkájára. Nagyon jó anyagi helyzetbe fog kerülni, de legyen nagyvonalú, ne csak magára gondoljon és a luxusra!

Szűz:

A Szűz jegyűek mindig teljes odaadással dolgoznak, hiszik, hogy egy jó ötlet jelentős anyagi hasznot hozhat. A pénzügyi biztonság segít neki megnyugodni, és végre teljesen hinni önmagában és képességeiben. A szorongás leküzdése érdekében, érdemes pénzügyi tanácsadót fogadni, aki segíteni fog ezzel kapcsolatban. Becsülje meg önmagát, és bízzon abban, amit születésekor kapott, mert óriási tehetséggel lett megáldva!


Mérleg:

A Mérleg mindig megfontolt, és jó döntéseket hoz az anyagiak terén. Azonban vannak olyan időszakok, amikor pénzügyileg nagyon visszaesik, de akaraterejének hála, ebből mindig gyorsan kilábal. A legjobb területek számára, amelyekből nagyobb összegekre számíthat, az a művészet, politika, pszichológia, és a rendezvények szervezése. Ügyeljen arra, hogy mindig maradjon a földön, ne kergessen hiú ábrándokat az anyagiakkal kapcsolatban, hiszen szorgalmas munkával, kockázatok nélkül is szert tehet a jólétre.

Skorpió:

A Skorpió titokzatos a pénzügyekkel kapcsolatban. Nagyon zárkózott amikor az a téma kerül szóba. Képes generálni a szükséges erőforrásokat. Különleges képessége van a legjobban fizető munkahelyek megtalálására. A jövedelmező területek közé tartozik a gyógyászat, és a pszichológia. Ezt a jegyek mindig a vágyai és álmai határozzák meg a pénzügyekben. Az önuralom nagyon fontos, akár vezető poszton is megállhatja helyét. Ne feledje, az agyagi helyzetet nekünk kell irányítani!

Nyilas:

A Nyilas jegyűeknek érdemes jogot tanulniuk, hiszen fejlett igazságérzettel rendelkeznek. A siker másik útja lehet a vendéglátás, vagy az oktatás. A Nyilas irányadó bolygója a Jupiter, amely segít, hogy a szerencsét, és a bőséget követhesse. Tartson ki céljai mellett, és ne hagyja, hogy mások beleszóljanak pénzügyi döntéseibe, hiszen egyedül is számára megfelelő döntéseket tud hozni. Próbálja meg elhagyni a szorongást, és pozitívan, mosolyogva megkeresni a jólét forrását.


Bak:

A Szaturnusz befolyásolja a Bak jegyet. A Bakot figyelem, és nagyfokú türelem jellemzi, céljaikat minden áron, teljes energiával viszi véghez. Ameddig érzelmi alapja erős, addig bármit meg tud csinálni, hiszen neki ez a fő mozgatórugója. Szüksége van örömforrásra, hogy megtartsa egyensúlyát, és hideg fejjel tudjon gondolkodni. Próbáljon meg olyan állásban elhelyezkedni, ahol a szórakozás is jelen van. Merjen nagyot álmodni, és célozza meg a csillagokat!

Vízöntő:

A Vízöntő mindig előre tervez, így nincs ez másképpen a pénzügyekkel sem. A technológiában vagy a szociális szolgáltatások terén találhatja meg a bőség forrását. Akár a tudományban is szerencsét próbálhat, hiszen ebben az ágazatban kamatoztathatja egyedi gondolkodásmódját és profizmusát. A Vízöntő nem materialista személy. Az azonban ne feledje, hogy a pénz megadhatja a szabadságot, és még sok más alternatívát.

Halak:

A Halak nem igazán tudja felbecsülni a pénz valódi értékét. Amikor rájön, hogy szüksége van pénzre, nagyon ambiciózus és határozott tud lenni, de sajnos nem tudja megfelelően beosztani pénzét. Ezek ellenére azonban neki való ágazat lehet a pszichológia, egészségügy, és a kreativitást igénylő munkahelyek, hiszen itt teljesen kiélheti azt, amilyen adottságokkal rendelkezik. Hallgasson meg minden tanácsot, és próbáljon ki minden lehetőséget amelyet az élet felkínál!

loading...