Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Elképesztő! Hogy képesek ennyien ilyen szabályosan mozogni egyszerre? Ettől neked is tátva...

Elképesztő! Hogy képesek ennyien ilyen szabályosan mozogni egyszerre? Ettől neked is tátva marad a szád!

Az igazán zseniális élő produkciók képesek annyira elvonni az ember figyelmét, hogy egy pillanatra sem tekint máshová és minden gondolata kipucolódik arra az időtartamra. Az ilyen előadások mély nyomot hagynak az emlékezetünkben, sőt, olyan hatással lehetnek ránk, hogy akár többször is újra megtekintjük őket, ha lehet.

Az Emerald Belles nevezetű tánctársulat elképesztően tehetséges tagokat tudhat a soraiban, akik egy nem mindennapi, igazán egyedi stílussal szoktak fellépni. Angolul ’high kick’ táncstílusnak hívják, ami tükörfordításban ’magas rúgást’ jelent.

A csapat egyedi jelmezei, mozdulatsorai, koreográfiái és a bámulatos összhang, ami az előadásaik során jellemzi a produkcióikat, egyszerűen elképesztő.

Igazi vizuális kényeztetés a szemnek őket nézni. 

Senki sem kérdőjelezné meg, hogy milyen sok időt fektetnek bele a gyakorlásba, hogy a műsoraik ilyen tökéletesek legyenek. Az előadásuk magáért beszél.

A társulat következő előadása a Showmakers of America nevezetű táncversenyen került felvételre. Ha valami igazán szemet gyönyörködtetőt akarsz látni ma, ezt a videót ne hagyd ki!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...