Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Egy vonzó nő 5 titka

Egy vonzó nő 5 titka

Vannak nők, akik teljesen mindegy, hogy mibe vannak felöltözve, mennyi smink van rajtuk, mégis különlegesek, szépek, és ragyogóan vonzóak. Hogy csinálják?

5 nagyon fontos tulajdonsággal rendelkeznek, mutatjuk melyek azok!

1.Önbizalom

-szinte nincs olyan helyzet, ami kihozná őket a sodrukból, kiegyensúlyozottak, és nyugodtak. Tisztában vannak azzal, hogy miben jók, és, hogy mik az erősségeik. Már a közelükben is nyugodtnak érezheted magad. Minden, amit csinálnak, élvezettel tölti el őket, valósággal ragyognak. Készíts egy listát az erősségeidről, azokról a tulajdonságaidról, amit értékelsz magadban, és a környezeted is.

2.Független

-ez nem azt jelenti, hogy nincs szüksége az emberekre, vagy, hogy egyedül él. Csupán azt jelenti, hogy nem vár folyton mások elismerésére, egyedül is meg tud élni a világban. Nem attól függ a hangulata, hogy a szomszéd, vagy a rokonok mit mondtak róla. Nem szorul állandó pátyolgatásra, tisztában van azzal, hogy hol a helye a világban.

3.Szereti az élet izgalmas, és kockázatos oldalát is

-szóval nem egy nyuszi! Szívesen megy síelni, sziklát mászni, biciklitúrára, vadvízi evezésre, de egy több napos hajókázást is bevállal.

4.Elfogadja, és szereti a testét

-sokat tanulhatnánk a kubai nőktől, akikből sugárzik a belső boldogság, járás közben csak úgy reng a csípőjük, magabiztosak, elégedettek, ízig-vérig nők.

5.Ismeri az önkritikát

-nem kritizálja állandóan magát, de néha egy kis önkritikát mégis megenged magának. Tisztában van a gyengeségeivel, de mindent megtesz azért, hogy változtasson rajtuk! Vidám, kiegyensúlyozott, és nem siránkozik.

loading...