Kezdőlap EGÉSZSÉG Egy tibeti orvosság tüdőbetegségre, impotenciára, magas vérnyomásra, reumára és gyomorhurutra

Egy tibeti orvosság tüdőbetegségre, impotenciára, magas vérnyomásra, reumára és gyomorhurutra

Ez az ősi recept egy tibeti kolostor több ezer éves gyógyászatából ered, amely számos betegség kezelésére alkalmas. Annyira erős, hogy 5 évente egyszer elég megismételni.

 

Hozzávalók:

  • 350 g fokhagyma
  • 200 ml 95% alkohol és rum (abban az esetben, ha alkoholt használunk győződjünk meg róla, hogy nem tartalmaz metanolt vagy benzalkónium-kloridot)

Elkészítés:

Pucoljuk meg a fokhagymákat és zúzzuk össze, keverjük össze az alkohollal és öntsük egy sterilizált üvegedénybe. 10 nap elteltével szúrjuk át az orvosságot és öntsük vissza az üvegbe a folyadékot. Ezt követően 2 napon át tartsuk a hűtőszekrényben.

Használata:

Ez a keverék körülbelül 12 napra elegendő. Egy pohár vízhez minden nap tegyünk egy pár cseppet az orvosságból és minden fő étkezés előtt igyuk meg. Nagyon fontos, hogy ezt a szabályt betartsuk!

Egészségügyi előnyei

Ez a tibeti orvosság rendkívül hatékony, segít kezelni a tüdőbetegséget, az impotenciát, az orrmelléküreg-gyulladást, a magas vérnyomást, az izületi gyulladást, a reumát, a gyomorhurutot és az aranyeret. Mindemellett hatékonyan elősegíti a fogyást, javítja a hallást és a látást, valamint ösztönzőleg hat az anyagcserére.

Szerző: tudasfaja.com 

loading...