Kezdőlap EGÉSZSÉG Egy recept, ami újjáépíti a fájós térdet,a csontokat és az ízületeket!

Egy recept, ami újjáépíti a fájós térdet,a csontokat és az ízületeket!

Hirdetés

Az életkor előrehaladtával ízületeink kikopnak, csontrendszerünk meggyengül. Egy idő után pedig már ahhoz is kevesebb erőnk lesz, hogy a napi feladatainkat elvégezzük, és a helyváltoztatás is problémát fog okozni.

Mielőtt ránk köszöntene a baj, tegyünk meg mindent egészségünk érdekében. Létezik egy nagyon hatékony, és természetes megoldás, amely csillapítja a fájdalmat, és energiával tölti fel a megterhelt ízületeket.

Hirdetés

Nagyon fontos, hogy betegségeinket ne hanyagoljuk el, már az első tünetek érzékelésekor tegyük meg mindent gyógyulásunk érdekében.

Ha ízületi problémákkal, és térdfájdalommal küzdünk, készítsük el az alábbi természetes orvosságot, és alkalmazzuk rendszeresen.

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál őrölt cayenne bors
  • ½ csésze felmelegített olívaolaj vagy ½ csésze almaecet
  • 1 ujjnyi gyömbér

Elkészítés:

Keverjük el a cayenne borsot, az olívaolajjal, vagy az almaecettel, majd a gyömbérrel. Ezzel a keverékkel kenegessük be az ízületeinket, és a térdeinket, majd hagyjuk állni 20 percen keresztül. Ezután mossuk le langyos vízzel. Naponta kétszer alkalmazzuk ezt a módszert, míg a probléma meg nem szűnik, vagy nem enyhül legalább.

A cayenne bors kapszacin tartalma miatt nagyon hatékony fájdalom csillapító, de rövid idő alatt csökkenti a gyulladást is.

Néhány hétig alkalmazzuk a fenti keveréket, és érezni fogjuk, hogy az ízületeink megerősödnek, rugalmasabbak lesznek, és a fájdalom is egyre ritkábban fog azután jelentkezni. Ha bevált a módszer, ajánljuk ismerőseinknek is!

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...