Kezdőlap EZOTÉRIA Egy híres professzor szerint a stressz, és a gyűlölet savas pH-t hoz...

Egy híres professzor szerint a stressz, és a gyűlölet savas pH-t hoz létre a szervezetben!

Hirdetés

Ha egészségesen akarunk élni, fel kell adnunk a negatív gondolkodást, és a mindennapi stresszt is csökkentenünk kell. “A stressz, harag, félelem, gyűlölet, aggódás, féltékenység, irigység erős savas közeget hoz létre a szervezetben”-mondja Dumitru C. Dulcan

A depressziónak nagyon káros hatása van, megakadályozza a gyógyulást, és hosszútávon számos más betegség kialakulását is előidézi.

Hirdetés

Dr. Dulcan szerint mi alkotjuk a saját valóságunkat, amilyennek látjuk az életünk, pontosan olyanná fog alakulni. Minden energiából áll, ezért a gondolkodásunk által a láthatatlant láthatóvá tesszük, vagyis megteremtjük a valóságot.

A gondolat a legerősebb erő az Univerzumban, hatalma által teremtjük meg saját világunkat. Pontosan olyan életünk lesz, amilyet elképzelünk.

Az Avicenna-kísérlet során egyik ketrecbe egy bárányt, a másikba pedig egy farkast zártak be, a két ketrecet pedig egymás mellé tették. A bárány rövid időn belül az állandó stressz, félelem következtében elpusztult. Minden érzelmi egyensúlytalanság előbb-utóbb betegséget vált ki-mondta dr. Dulcan.

Hogyan védhetjük meg magunk a negatív gondolatoktól?

Mindennek a titka az önkontroll. Ha valaki megbánt, akkor bocsássunk meg neki, ne tápláljuk magunkban a dühöt. A megbocsátásnak pozitív hatása van, a test pH-értékét lúgossá változtatja. Viszont minden perc stressz, vagy idegeskedés, a sejtek életét rövidíti meg.

Hogyan maradjunk pozitívak, és egészségesek?

“Ha egészségesek, és boldogok szeretnénk lenni, érdemes betartani néhány fontos dolgot: táplálkozzunk egészségesen és kiegyensúlyozottan, mozogjunk eleget, legyünk optimisták, és tele reménnyel.

Éljünk hobbinknak, óvakodjunk a rutintól, engedjük be az életünkbe a változásokat. Őrizzük meg az egyensúlyt a kiadott energia, és a pihenés, feltöltődés között. A negatív gondolatok elvesznek életünkből, a pozitív gondolatok meghosszabbítják az életet. Keressük a boldogságot a saját hétköznapjainkban”-tanácsolja dr. Dulcan.

tudasfaja.com

Hirdetés