Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 27. – Bakok, Rákok, Ikrek, Vízöntők, Oroszlánok, Skorpiók, Mérlegek...

Napi horoszkóp augusztus 27. – Bakok, Rákok, Ikrek, Vízöntők, Oroszlánok, Skorpiók, Mérlegek jól figyeljetek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Egy gyötrő érzés van benned, hogy bármennyire is próbálod, nem tudsz egy magasabb rangú személy kedvében járni. Bármi is történjen, amíg a legjobb formádat hozod, addig nem lehet oka őszinte panaszra és ne is hagyd, hogy az önmagadról alkotott értékítéletedet rontsa.

Bika

Ha egy múltbéli dolog miatt kétségek ébrednek fel benned azzal kapcsolatban, hogy mennyit érsz, akkor tudd, hogy ez csak a képzeleted szüleménye. Sokkal többre vagy képes, mint azt gondolod. A legnagyobb erőt a gondolataidból meríted, szóval kontrolláld őket.

Ikrek

Amolyan rút kiskacsának fogod érezni ma magad a barátaid vagy kollégáid körében. Fontos, hogy soha ne feledd, nem kell minden egyes percben megfelelned és a tömeggel haladnod. Van, hogy az a legjobb megoldás, ha a saját utadat járod. Ne félj önmagad lenni.

Rák

Úgy érezheted, hogy folyamatosan falakba ütközöl a szakmai életedet illetően, és ha ez valóban így van, akkor ideje egy kilépő stratégiát kiötölni. Ha az érdemeidről van szó, abba az irányba haladj, ahol elismernek.

Oroszlán

Talán megkérdőjelezed a mai napon, hogy te vagy-e a legokosabb, amikor a képességeid kerülnek szóba. Nem arról van szó, hogy valamire nem lennél alkalmas, csupán arról, hogy ideje néha fejlődni és frissülni.

Szűz

Ha egy romantikus szituáció a mai napon szívfájdítóan hat rád, ne add meg magad a szomorúságnak. Nem kell, hogy beleragadj egy kellemetlen helyzetbe, inkább haladj tovább, cselekedj máshogyan. Ideje másként gondolnod a párkapcsolatokra és az önértékelésedre is.


Mérleg

Te és a párod vagy valaki, aki közel áll hozzád, nem tudtok közös nevezőre jutni, ami miatt talán fájdalmas dolgok is felbukkanhatnak a múltból. Ne feledd, nem hagyhatod, hogy a múlt határozza meg a jelened. Ideje, hogy újra írd a történetedet.

Skorpió

Nem számít, hogy mennyire keményen próbálkozol, úgy fest, hogy nem igazán tudsz dűlőre jutni a dolgokkal a mai napon. Lehet, hogy szellemileg is blokkolva érzed magad. Kérj meg egy hozzád közel állót, hogy segítsen kideríteni, mi lehet a gond.

Nyilas

Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben a szerelmi életeddel, akkor nagy valószínűséggel egy szokás vagy egy minta az, amin változtatnod kellene. Lehet, hogy nem ártana jobb ítélőképességet kifejleszteni a potenciális jelöltekkel kapcsolatban.

Bak

Eléggé érzelmes leszel a mai napon, különösen akkor, ha otthoni, családdal kapcsolatos dolgok kerülnek szóba. Talán a nosztalgia is elragad. Habár nem kell ignorálnod az érzelmeidet, azért nem árt, ha kicsit felrázod magad.

Vízöntő

Talán lehangoltnak, csalódottnak fogod érezni magad a mai napon, habár a dolgok alakulása sokkal inkább attól függ, hogy te hogyan látod őket a saját perspektívádból. Nem kizárt, hogy első körben a gondolkodásodon kellene változtatni.


Halak

Mintha egy anyagi ügy nem úgy akarna alakulni, ahogyan szeretnéd és emiatt stresszesnek és leeresztettnek érzed magad. Ne feledd, hogy a helyzet csupán átmeneti és nincs minden veszve. Talán csak arra van szükség, hogy egy másik útvonalról közelítsd meg a dolgot és ne egy adott kimenetelt várj el.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...