Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Egy hajléktalan macska könyörgött, hogy engedjék be őt… a ház tulajdonosa később...

Egy hajléktalan macska könyörgött, hogy engedjék be őt… a ház tulajdonosa később rájött, hogy nincs egyedül!

Hirdetés

A macskaimádók tudják, hogy nagyon nehéz szívvel lehet ellentmondani egy újabb macskának. A kedvesen dörgölőző, vagy kétségbeesetten nyivákoló jószág láttán még a legmorcosabb szívek is megenyhülnek.

Egy kedves kóbor macska nyávogott egyik este egy férfi ajtaja előtt, aki megsajnálta, és beengedte, nem volt szíve kint hagyni a hidegben éjszakára.

Hirdetés

A nyári hónapokban még elvannak valahogy a kóbor állatok az utcán is, de télen, a fagyok beálltával már nehezebben szereznek maguknak élelmet, és a hideg is veszélyezteti az életüket.

Fontos lenne, hogy a nagy hideg beállta előtt minden kis négylábú szerető gazdira, és meleg otthonra találjon.

Az alábbi történetben szereplő macska nagyon fázott, és kétségbeesetten nézett fel a házigazdára, akinek természetesen pillantok alatt megesett a szíve rajta, és beengedte.

Egy idő után kezdte nagyon otthonosan érezni magát a macska a lakásban, és a férfi is megszokta, hogy lett egy házi kedvence.

Ahogy teltek-múltak a napok a macska kezdett egyre jobb állapotba kerülni, szépen kikerekedett, és láthatóan meg is hízott. Ez a gyors változás egy kis gyanúra adott okot, ami végül be is igazolódott, hiszen 3 kis puha szőrgombócnak adott életet.

A büszke anyuka imádta az új otthonát, és úgy tűnt nagyon elégedett, hogy biztonságba tudta helyezni a kicsinyeit. A kicsik, ahogy fejlődtek,és nőttek egyre szebbek lettek, most pedig ők is szeretnének egy-egy szerető otthonra lelni.

tudasfaja.com

Hirdetés