Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Egy fodrász tanulóra bízta a haját, ez lett az eredmény!

Egy fodrász tanulóra bízta a haját, ez lett az eredmény!

Hirdetés

Nagyon válogatósak tudunk lenni, ha egyszer fodrászról van szó. Ami persze érthető is, hiszen nem mindegy, hogy milyen frizurát kell viseljünk heteken keresztül.

Ha nagyon elrontják a színt, vagy a vágást, van még rá esély, hogy egy ügyesebb kezű szakember kiigazítsa. De az is előfordulhat, hogy így kell járkálnunk az utcán, így kell menjünk munkába, míg annyira visszanő a hajunk, hogy normálisan le tudják vágni.

Hirdetés

Kate Taylor úgy döntött, hogy nem egy profi fodrászszalonba megy, hanem inkább egy gyakornokot szeretni támogatni. “Mindenkinek jár egy esély, a fiatalok is meg kell tanulják, és be kell gyakorolják a hajvágást. Gondoltam, hogy most nem egy híres szalonba megyek, hanem inkább a lakótelepen választok egy olyat, ahol kezdők gyakorlatoznak”-mondta a nő.

Kétségek nélkül bízta rá magát a fiatalokra, azonban, amikor kiszállít a székből, alig hitt a szemének. Évek óta nagyon hosszú hajat hordott, de most gondolta, jól jön egy gyökeresebb változás.

Elölről  még nézett ki valahogy az új frizura, de barátai hívták fel a figyelmét, hogy hátulról nézve olyan, mintha két különböző szaktudással rendelkező ember, két teljesen más hajat vágott volna neki. A nő kissé meg volt lepődve az eredménytől, de úgy volt vele, hogy majd visszanő.

Te rábíznád a hajad egy kezdőre?

 

Hirdetés
loading...