Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Egy érdekes teszt: válassz egy képet és döntsd el, szerinted mit ábrázol!...

Egy érdekes teszt: válassz egy képet és döntsd el, szerinted mit ábrázol! Rád igazak ezek az állítások?

A tintapaca teszt, más néven Rorschach teszt egy 1920-ban kifejlesztett pszichológiai teszt. A teszt elvégzése során számos festékfoltot mutatnak be a résztvevőnek. Annak alapján, hogy az elme hogyan érzékeli ezeket a képeket, a teszt pontosan rámutat az egyén személyiségjegyeire.

Nézd meg a cikkben következő négy képet és határozd meg, mit látsz a képen, majd olvasd el hozzá a megfelelő leírást. Az eredmények téged is meglephetnek.

Ha ezt látod…

Sült csirke: némi kételyed van időnként, azzal kapcsolatban, amit csinálsz, de összességében úgy érzed, hogy nagyon koncentrált vagy és világosan látod, hogy mi a feladatod.

Egy sikoltozó rajzfilm macska: problémamegoldó vagy, és azt szeretnéd, hogy a hangod hallható legyen. A tárgyalások és a konfliktusok során virágzol, bár néha kissé rámenős vagy.

Egy arc nélküli nő, egy bíró vagy egy parókát viselő személy: nem vagy igazán türelmes típus. Magas elvárásaid vannak másokkal szemben, ahogyan magaddal szemben is.

Egy nő, aki halálra verte a férjét: nem érdekel a könnyen kialakuló, mézes-mázas szerelem, szikrára és szenvedélyre vágysz.

Egy csipesz/fogó közelít egy állkapocshoz: nem játszod meg magad és ha ez valakinek nem tetszik, nos, az elmehet a fenébe.

Egy rakéta vagy egy torony: Keményen dolgozol és nagyon tiszteletnek örvendesz szakmailag, viszont a magánéletedre ráférne egy kis pezsgés.

Ha ezt látod…

Erős ember feszít: nagyon rátermett és versenyképes vagy. Magasra teszed a mércét, de szereted a kihívásokat.

Két kos, fejjel egymásnak: fegyelmezett és megbízható vagy. Tudod, hogy mi a dolgod, ami inspirálja az ügyfeleidet és a kollégáidat is, viszont túl sokat stresszelsz és idegeskedsz.

Egy skorpió: összhangban vagy önmagaddal, de a táplálkozásodra és az alvásod mennyiségére ráférne némi változtatás, mert fizikailag eléggé labilis vagy.

Homár vagy garnélarák: romantikus vagy de megfontolt. Nem vagy benne biztos, hogy fel akarod áldozni a nyugalmadat egy kapcsolat kiszámíthatatlansága miatt.

Petevezeték: elakadtál a magánéletedben vagy a karrieredben. A valóság gyakran elmarad az elvárásaidtól és nem elégszel meg az eredményekkel.

Ha ezt látod…

Két alak előrehajol, esetleg imádkozik: egy türelmes, agyas típus vagy. Ha valamit el akarsz érni, akkor sosem elégszel meg, csakis a legjobbal.

Versenyautó vagy két szőrös állatkölyök, babák vagy ördögök: Nagyszerű fantáziád van. Ösztönösen metaforákban gondolkodsz, és könnyedén látod a dolgokat más emberek nézőpontjából.

Fogorvosi – vagy borbélyszék: érzékeny és nagylelkű vagy, aki nagyon a szívére tudja venni a dolgokat. Az érzelmeid mindig rád vannak írva és jobban kedveled az egyszerű, nyugodt környezetet.

Egy nő fekszik széttett lábakkal: könnyen ki lehet zökkenteni. Vágysz az egyensúlyra az életedben és különös figyelmet szentelsz a fizikai érzelmekre.

Két sötét erő, ahogy éppen megszállnak egy alakot: folyamatosan elkezdesz valamit, és befejezetlenül hagyod. Minden egy “folyamatban lévő munka” számodra.

Ha ezt látod…

Valamilyen bogár: a siker mindig elér. Szorgalmas vagy és tudod, hogyan kell kezelni gyakorlatilag bármilyen helyzetet. Terveket állítasz fel és követed is őket.

Egy pár emu egymással szemben, tollas boát viselve: szereted a ragyogást és a luxust. Tisztában vagy a legjobb minőségű dolgokkal, ugyanakkor megélsz számos belső küzdelmed.

Két pár kolibri, szárny csapkodva: imádod a szép dolgokat és folyamatosan kutatod őket az életben.

Napszemüveg, melltartó vagy szakáll: egy kicsit materialista vagy. Szeretsz öltözködni, de gyakran külső megoldásokat keresel a belső problémáidra.

A csontváz vagy a csontok: úgy élsz, mintha minden nap egy ünnep lenne. Attól tartasz, hogy lemaradhatsz valamiről, ezért sok érzelmi kockázatot vállalsz.

Egy repülő alak, egy idegen zömök lábakkal vagy egy bikinit viselő nő: Nagyon megbízható vagy, de időnként hebehurgya is. Szereted olyan barátokkal felvenni a kapcsolatot, akikkel már rég nem beszéltél.

Ha ezt látod…

Árvácska vagy paradicsommadár: bájos vagy átgondolt, de szerény. Szereted a beszélgetéseket és szeretsz tanulni másoktól.

Préselt virágok: gyerekkorodban túlságosan is a figyelem középpontjában voltál. Túlzott elvárásaid vannak magaddal szemben.

A lepke, pillangó vagy szitakötő: nagyon független személy vagy. Elragadott a reflektorfény, de tudod, hogy ez kötelességekkel is jár. Nem bírod elviselni, ha megmondják neked, hogy mit kell tenned.

Sötétben villogó szemek: A saját fejedben élsz és túl sokat agyalsz a dolgokon.

tudasfaja.com

loading...