Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Duci modellek bizonyítják, hogy a szépség nem a mérettől függ

Duci modellek bizonyítják, hogy a szépség nem a mérettől függ

Hirdetés

Amikor a szépségről van szó, nincs egy pontosan meghatározott méret, amelyet valaki megszabhat. A szépség olyan belső és külső tulajdonságok kombinációja, amely minden egyes embernél változó, ezért pontosan nem definiálható. Nyilvánvaló, hogy a szépség sokmindenkiben felfedezhető.

Duci modellek sétáltak New Work utcáin, hogy változtassák meg az emberek véleményét pozitív irányba.

Hirdetés

A fehérnemű divatbemutatót a hideg időjárás ellenére a soha nem alvó New York utcáin tervezték meg, hogy a modellek egy fontos üzenetet közvetítsenek ezáltal nőtársaiknak világszerte: bárki vagy, szép vagy!

A járókelők pozitívan reagáltak az ötletre, amely minden bizonnyal sikeres volt. “New York készen áll arra, hogy mindenféle szépséget elismerjen” – mesélte a rendezvény egyik kezdeményezője, és teljesen igaza van. A szépségideáll folyamatosan változik, és pontosan ezért fontosa, hogy az emberek ezt ki is tudják fejezni.

A járókelők között sétáltak különböző testsúlyú nők, mindenféle korosztályból, és másokat is bátorságra ösztönöztek. A rendezvény során számos pozitív megjegyzés érkezett az emberek részéről.

Minden nőnek szüksége van az elismerésre és ez nagyon fontos számukra. Ez az alkalom egy fontos eseménynek számít a modern társadalomban, amely lebontja a falakat és akadályokat. “Nem számít, ha egy kicsit ducibbak vagyunk, mert amikor együtt vagyunk, legyőzhetetlenek vagyunk, és képesek vagyunk megváltoztatni a világot!”

Forrás:virallynews.eu

Hirdetés
loading...