Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Dráma! Ezt tette utolsó erejével a 11 éves kislány, majd szörnyethalt

Dráma! Ezt tette utolsó erejével a 11 éves kislány, majd szörnyethalt

Hirdetés

Ha őt nem lehet hősnek nevezni, akkor senkit sem…

Szörnyű autóbaleset történt Nagy-Britanniában az M61-es autópályán, nem messze Manchestertől, január 23-án. A 11 éves Iman Javed családjának kocsija a ködben egy másik kocsival karambolozott.

Hirdetés

Iman édesanyja, Khaldah, valamint tini testvére, a 15 éves Saania ki tudtak mászni a roncsokból. Iman azonban ahelyett, hogy a saját életét mentette volna, először a hároméves Aaima Vasimról gondoskodott.

Miután azonban a picit kiadta, Volkswagenükbe egy kamion csapódott, halálra zúzva a tizenegy éves lányt. Iman a helyszínen életét vesztette – írja a Bors.

Édesapja, aki a rendőrség szerint ugyancsak a kocsiban vagy a kocsi közvetlen közelében tartózkodott szintén rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett, most is élet és halál közt lebeg.

– Gyönyörű volt, gondoskodó, mosolygós, kíváncsi és néha kicsit pimasz is. Iman képes volt órákon át türelmesen játszani bébi unokatestvéreivel. Különösen szoros kapcsolata volt hároméves unokatestvérével, Aaimával, akinek komoly szívbetegsége van. Iman utolsó tette ezen a világon az volt, hogy kisegítse Aaimát a kocsiból – mesélt lányáról a Mirrornak az összetört édesanyja.

A brit rendőrség jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit, és próbálja összerakni a rochdale-i család tragédiáját.

Forrás: http://blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés