Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Döbbenetes felvétel: elnyelte a bálna a kajakosokat

Döbbenetes felvétel: elnyelte a bálna a kajakosokat

Hirdetés

Nem mindennapi esetnek lehettek a szemtanúi Kaliforniában azok a kajakosok, akiknek a szeme láttára nyelte el a bálna egy társukat.

 

Hirdetés

Amerikában néha történnek furcsa dolgok, a 21. század technikai fejlődésének köszönhetően pedig lassan nincs olyan élethelyzet, aminek ne lenne alapvető kelléke a kamera, vagy a magától értetődő természetesség, hogy felvételt készítsünk.

Arra azonban, ami nemrég történt Kalifornia egyik nyílt vízén, mi több, teljes egészében meg is örökítették, ha magyarázat van is, szavak aligha.

Igen, az előbb látott felvételen a bálna valóban elnyelte a kajakban ülő, ennél az élménynél előzetesen bizonyára kellemesebbekben reménykedő személyeket, amire a videót készítő hölgy sem igazán tudott mit mondani, csupán döbbenten nyugtázni a látottakat.

A bálna azonban, mint az a Magyar Nemzet cikkéből is kiderül, alapjaiban véve nem húsevő állat, így amilyen gyorsan elnyelte, olyan hamar szabadjára is engedte őket, akik közül az egyik a következőket mondta az eset kapcsán:„Láttam, hogy jön fel a vízből a bálna, arra gondoltam, Úristen, túl közel van, aztán arra, itt a vég, meghalok” – mesélte, ha pedig fogadnunk kéne, az elkövetkezendő időszakban talán inkább valami szárazföldi, kockázatmentesebb tevékenység mellett teszi majd le a voksát.

Íme a videó az esetről:

Hirdetés