Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenet a stúdióban: Nem hiszi el, kit rejtett a Gorilla jelmeze az...

Döbbenet a stúdióban: Nem hiszi el, kit rejtett a Gorilla jelmeze az Álarcos énekesben

Hirdetés

Végre lehullt a lepel az Álarcos énekes műsorában és megtudhattuk, hogy kit is rejt a Gorilla jelmez. A nyomozók bedobták a szuper kártyát és kiderült, ki bújt a Gorilla mögött.

 

Hirdetés

A legújabb Álarcos énekes részében megtudhattuk végre, hogy ki is bújt a Gorilla jelmezébe. Mivel a nyomozók egyöntetűen úgy döntöttek, hogy szerintük hazánk egyik lemezlovasát, Lotfi Begit rejtheti a maszk, ezért bedobták a szuper kártyát.

Gorilla produkciója után a Nyomozók soraiban ülő Fluor Tomi egy hosszú eszmefuttatással – mivel egyszer a Gorilla elhintette, hogy Valentin-napon született – arra a következtetésre jutott, hogy a maszk alatt Lotfi Begi rejtőzik, mivel ő az egyetlen magyar celeb, aki aznap ünnepli a szülinapját.

Eleinte nem volt egyetértés a névben, mivel Szabó Zsófi szerint Szabó Simon, Szandi szerint Erdei Zsolt vagy ÉNB Lali, míg Müller Dávid szerint Diaz rejtőzik a Gorilla álarcban. Végül Fluor Tomi bevállalta, hogy ha nem jön össze a Lotfi Begi-tipp, akkor meztelenül végigfut a stúdióban. Ez meggyőzte a Nyomozó-társait, így Szuperkártyát dobtak be.A nyomozóknak igazuk lett, ugyanis Lotfi Begi volt az Álarcos énekes Gorilla jelmeze alatt. A helyére egy különös karakter, az automata érkezett.

 

 Nézd meg a Gorilla, azaz Lotfi Begi produkcióit az Álarcos énekesben!

 

Hirdetés