Kezdőlap EGÉSZSÉG Csupán 2 összetevő szükséges ahhoz, hogy megszabaduljunk a szervezetünkben élősködő parazitáktól és...

Csupán 2 összetevő szükséges ahhoz, hogy megszabaduljunk a szervezetünkben élősködő parazitáktól és a zsírlerakódástól!

Hirdetés

A szervezetünkben élősködő paraziták, a lerakódott méreganyagok, és a súlyfölösleg számos betegség kialakulásához vezethet. Ha egészségesek szeretnénk maradni, próbáljuk ki az alábbi tisztító keveréket!

Ha rendszeresen valamilyen édesség után áhítozunk, nem árt tudni, hogy vagy a túl sok stressz az oka, vagy pedig bélparaziták élősködnek a szervezetünkben.

Hirdetés

Ez a keverék segítségünkre lehet abban, hogy megszabaduljunk az élősködőktől.

Hozzávalók:

  • 100 gramm lenmag
  • 100 gramm szárított szegfűszeg

Alkalmazás:

A két hozzávalót addig daráljuk, amíg porszerű állagú lisztet kapunk. Három napon keresztül, naponta 2 evőkanálnyi mennyiséget kell elfogyasztanunk belőle.

Elkeverhetjük akár egy pohár vízbe, de nyugodtan adagolhatjuk a reggeli joghurtunkhoz, vagy salátákhoz. Három napig tartsuk a kúrát, majd iktassunk be három nap szünetet, majd megint ismételjük meg. Egy hónap múlva érezni fogjuk az eredményt.

Ezenkívül fogyasszunk minden nap vitaminokban, és ásványi anyagokban gazdag élelmiszereket, és a napi vízfogyasztásunk is legyen elegendő. Ha ezt a kúrát elvégezzük sokkal karcsúbbak, egészségesebbek, energikusabbak, és aktívabbak leszünk.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...