Kezdőlap EGÉSZSÉG Csökkenti a rák kialakulását, serkenti az agyműködést, égeti a szírt és még...

Csökkenti a rák kialakulását, serkenti az agyműködést, égeti a szírt és még a megfázást és influenza ellen is hatásos. Te rendszeresen fogyasztod?

A zöld tea számos országban nagyon közkedvelt ital, fogyasztják víz helyett is, de gyakran a különböző betegségek megelőzésére használják kúraszerűen.

 

1.Kedvezően hat a száj egészségére

Antibakteriális hatásának köszönhetően a zöld tea megakadályozza, és enyhíti az ínybetegségeket. Megszabadít a rossz lehelettől, és csökkenti a fogszuvasodás kialakulásának esélyét.

2.Serkenti az agyműködést

Koffeintartalma miatt a zöld tea serkenti az agyműködést. Kevesebb koffeint tartalmaz, mint a kávé, de mégis nagyobb mennyiségben nyugtalanságot okozhat. Megfelelő mennyiségben fogyasztva L-theaninst tartalma miatt még nyugtató hatása is lehet.

3.Megfázás, influenza ellen

Antioxidáns, gyulladásgátló, és antibakteriális hatása van, éppen ezért nagy segítségünkre lehet a hideg, megfázásos időszakban.

4.Segít a zsírégetésben

Felgyorsítja az anyagcserét, és elősegíti a zsírégetést. Ajánlott minden esetben cukor nélkül fogyasztani, így sokkal alacsonyabb a kalóriatartalma.

5.Csökkenti a rák kialakulásának kockázatát

Magas antioxidáns tartalma miatt hatékonyan vehetjük fel a harcot a rákos betegségekkel szemben. Segítségével szembeszállhatunk az immunrendszerünket megtámadó káros szabadgyökökkel szemben.

6.Véd az idegrendszeri betegségekkel szemben
Védi az idegsejteket, ezáltal csökkenti az Alzheimer-kór, és a Parkinson-kór kialakulásának esélyét.

7.Szabályozza a vércukorszintet

Segítségével megelőzhetjük, hogy a vércukorszintünk nagyon magas legyen. Fogyasztása cukorbetegeknek is ajánlott.

8.Csökkenti a szív-és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét

Csökkenti a rossz koleszterinszintet, szabályozza a vérnyomást, éppen ezért ha rendszeresen zöld teát fogyasztunk, akkor nem vagyunk kitéve akkora mértékben a szív-és érrendszeri betegségeknek.

loading...