Kezdőlap EZOTÉRIA Csillagjegyek, akik úgy képesek kilépni egy párkapcsolatból, hogy észre sem veszed!

Csillagjegyek, akik úgy képesek kilépni egy párkapcsolatból, hogy észre sem veszed!

Hirdetés

A szerelem, tudjuk, nem tart örökké, de, ha ha hosszú párkapcsolatra vágyunk, akkor tennünk is kell valamit érte. A kezdeti időszakban még rózsaszín a köd, de idővel észrevesszük párunk hiányosságait, és a legtökéletesebb kapcsolat is meg tud inogni.

Szakértők szerint a Levegő csillagjegyek hajlamosabbak arra, hogy kilépjenek a kapcsolatból az első adandó probléma láttán. Ismerd meg ezeket a csillagjegyeket, hogyan viselkednek abban az esetben, ha nem működik jól a párkapcsolatuk.

Hirdetés

Ikrek

Nagyon fontos számára a kommunikáció, és az intellektuális kapcsolat. Sokszor vágyik egy jó kis beszélgetésre, ha ez nem adatik meg számára, akkor hajlamos arra, hogy pillanatok alatt kilépjen egy hosszú párkapcsolatból is. Szenvedélyes alkat, de ha úgy érzi, hogy kezd túlságosan komollyá válni egy kapcsolat, akkor hamar meginog. Ha egy komoly döntést hozott a párkapcsolatában, akkor nehezen változtatja meg az álláspontját.

Mérleg

Pillanatok alatt képes szerelembe esni, de könnyen előfordul az is, hogy ugyanilyen hirtelenséggel szeret is ki valakiből. Ha valami nem úgy megy, ahogy elképzelte, ha már nem érzi a mindent elsöprő szerelmet, akkor könnyen úrrá lesz rajta a kétségbeesés. Bizonytalansága, és határozatlansága miatt sokszor képtelen a hosszútávú kapcsolatra.

Vízöntő

Ha nem megfelelő számára a kapcsolat, nem hajlandó a változtatásra, hanem inkább rövid időn belül véget vet a dolognak. Sokáig érleli magában a döntést, nem lehet észrevenni rajta, hogy mire is készül. Ha meghozta a döntést, akkor már nem hajlandó változtatni, pillanatok alatt kilép a kapcsolatból.

Kos

Bár nem Levegő jegy, de ő is hajlamos a szakításra. Szereti a vadászatot, hosszú a hódításainak a listája, de amikor már unalmassá kezd válni egy kapcsolat, akkor gyorsan kiszáll belőle. Ha valaki megbántotta, vagy eljátszotta a bizalmát, akkor annak többé nem tud megbocsátani. A szakítás után gyorsan regenerálódik, és hamar alakít ki új kapcsolatot.

Nyilas

Nagyon nehéz fenntartani egy párkapcsolatban az amúgy kedves, melegszívű, és gondoskodó Nyilas érdeklődését. Mivel ő egy Tűz jegy kedveli a kalandokat, egyfolytában pezseg, és minden érdekli, ami körülötte történik. Ha a partnere nem figyel rá 100%-ban, akkor valami más tevékenységgel, vagy éppen egy másik személlyel köti le a figyelmét, és megszűnik lassan köztük minden kötelék.

tudasfaja.com

Hirdetés