Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Csak 2 hozzávaló az egész ,és 1 percen belül gyönyörű, bársonyos lesz...

Csak 2 hozzávaló az egész ,és 1 percen belül gyönyörű, bársonyos lesz a kezed!

Hirdetés

Ahhoz, hogy mindig szép és ápolt kezünk legyen folyamatos ápolás szükséges, hiszen a bőr ebben az esetben is könnyen dehidratálttá válhat, aminek következményeként hámlás, kéz szárazság, viszketés, és egyéb dolgok keletkeznek.

 

Hirdetés

A megfelelő kézkrém és hidratáló krém kiválasztása fontos feladat, azonban létezik egy olyan módszer, amivel egy percen belül megoldhatjuk az összes fent említett problémát és ragyogóan bársonyos kezeink lehetnek.

Hozzávalók:

  • 1-2 evőkanál olívaolaj
  • 1-2 evőkanál cukorElkészítés és használat:

A cukrot és az olívaolajat öntsd a tenyeredbe, ha szeretnél intenzívebb hatást elérni, adj hozzá egy kevés kókuszolajat.

Dörzsöld össze a kezeid jó alaposan, a kézfejed és a tenyered is beleértve.Hogyan Van Soft Hands kevesebb, mint 1 Minute3

A legvégén folyékony szappan segítségével alaposan öblítsd le a kezed és kend be a szokásos kézkrémeddel vagy hidratáló krémeddel.

Meglátod majd, kezeid olyanok lesznek, mintha megújultak volna. Randi, állásinterjú, találkozó vagy csak egy otthoni szépség nap kiváló kelléke lehet. Bátran alkalmazhatod akár minden nap, a bőrre káros hatással nincs!

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...