Kezdőlap AKTUÁLIS Borzalmas hírt kaptunk – Nincs többé a csodálatos színész, sokak kedvence

Borzalmas hírt kaptunk – Nincs többé a csodálatos színész, sokak kedvence

A koronavírus szövődményei következtében hunyt el Brad Johnson amerikai színész. Többek közt a Melrose Place című sorozatban és a Steven Spielberg által rendezett Örökké misztikus filmben szerepelt.

 

 

Ügynöke, Linda McAlister pénteken megerősítette a szomorú hírt, miszerint február 18-án halt meg a színész a texasi Fort Worthben.– Brad semmit sem szeretett jobban, mint a családját. Minden tekintetben maga elé helyezte őket. A családja pedig tudja, hogy, nem is lehetett volna jobb férj illetve apa. Bár túl korán távozott, teljes életet élt – írta a közleményben.Johnson játszott Holly Hunter oldalán az 1989-es Örökké című filmben, egy 1943-as film remakeben mely a Joe nevű fickó címen vált ismertté, ahol tűzoltópilótát alakított. 2000-ben egy vallási apokaliptikus thrillerben mutatta meg a tehetségét, melynek főszereplője Kirk Cameron volt.

Rendszeresen dolgozott televíziós sorozatokban is, többek között Dr. Dominick O’Malley szerepe volt a legismertebb a Melrose Place-ben, de játszott a Helyszínelők és a Dallas alkotásokban is.Johnson 1959 októberében látta meg a napvilágot Arizonában. Fiatalkorában profi rodeóversenyző volt, ám a szerencsének köszönhetően felfigyelt rá egy filmrendező.

Feleségét, és nyolc gyerekét hagyta magára a sztár, akik nehezen dolgozzák fel Brad elvesztését – írja az USA Today Entertainment.

loading...