Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Bizsu, ezüst vagy arany ékszert viselsz? Erről jobb, ha tudsz!

Bizsu, ezüst vagy arany ékszert viselsz? Erről jobb, ha tudsz!

Hirdetés

Bármilyen ékszerről legyen szó, akár fülbevalóról, akár gyűrűről, vagy bármi másról, fontos, hogy milyen. A viselt ékszerek ugyanis a külvilág felé egy képet mutatnak és nem mindegy, milyet!

Az ékszerek emellett nem csupán a jellemünkről árulkodnak, hanem arról is, hogy mit vonzunk be az életünkbe. Ha például folyamatosan változtatod az ékszereid, úgy az azokhoz tartozó dolgokat tapasztalod meg és éled át. Nézd meg melyik ékszerhez mi tartozik!

Hirdetés

Arany

Anyagi jólétet és gazdagságot tükrözöl és mindezt be is tudod vonzani az ékszerek viselésével. Azok az emberek, akik téged látnak olyan embernek látnak, akinek nincsenek anyagi gondjai, az arcodon lévő nyugalom pedig az életed tükrözi. Ha bármilyen ékszer, amit viselsz arany, bátornak és erősnek érzed magad, nem félsz a kihívásoktól, nem félsz a kudarcoktól.Egy rossz nap után is jókedvűen tudsz mosolyogni, bárkibe képes vagy a belőled áradó energiával erőt és jókedvet önteni. Magabiztos megjelenést tükrözöl az emberek felé, akik ezt tiszteletben is tartják. Mondhatni kissé tarthatnak is tőled mások, éppen emiatt, mert stabil lábakon látnak téged. A szerelemben is domináns lehetsz, a párod felnéz rád, kötődik hozzád, érzi, hogy melletted ő is biztos vizeken evezhet.

Ezüst

A nőiesség és a kifinomultság tükröződik belőled, megjelenésed minden ellenkező nem számára vonzó. Talpraesettséget sugallsz, akinek az anyagi helyzete egyszer fent, egyszer lent. Bármilyen szorult helyzetben is legyél azonban, mindig fel tudsz állni és egyenesbe tudod hozni az életed. Kissé félénk vagy, bár nem ez tükröződik a megjelenésedből, de szeretsz óvatos lenni.Néha félsz a kudarcoktól és a fájdalomtól, ezért nagyon fontos számodra, hogy megteremtsd magadnak a biztos hátteret. Ez nem kis idődbe telik és az út sem lesz akadálymentes. Kitartó vagy az életben, amit akarsz, ha kell, minden áron eléred. A szerelemben sokan a külsőd miatt vonzódnak hozzád, nagyon kevesen látják meg az igazi lényedet. Emiatt sokszor érhet csalódás, mert akit esetleg te szeretsz, az nem viszonozza kellőképpen.

Bizsu

A külső megjelenésed a bizsu értékét nézve nem olcsó személyiséget sugall. Kreatív, bevállalós, egyszerű természet vagy, aki szeret stílusosan öltözködni. Számodra nem fontosak az anyagi javak, inkább a belső értékek mérvadóak. Aki kívülről lát téged kettősséget érez, egyrészt tart tőled, másrészt pedig egy tüneményes személyiséget lát. Vonzod a tekinteteket, szinte mindenki megfordul utánad az utcán.A barátaid szeretik a társaságod, nagyon jó lelkű ember vagy, aki mindig figyel a körülötte élőkre. Kevés embert engedsz igazán közel magadhoz, de akiket mégis, azokra nagyon figyelsz. A szerelemben igazi hős szerelmes vagy, bár néha hajlamos vagy a kicsapongásra, de akit párodul választasz, amellett kitartasz. A nagy lelked miatt igazi szerelmeid alakulhatnak ki, amit a külvilág sokszor nem érthet.

Szerző: tudasfaja.com

 

Hirdetés