Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Az esküvői ceremóniát egy háttérben megszólaló hang zavarta meg – A menyasszony...

Az esküvői ceremóniát egy háttérben megszólaló hang zavarta meg – A menyasszony megfordult és azonnal zokogni kezdett

Az esküvő napja egy felejthetetlen nap kell, hogy legyen, tele emlékekkel és örömmel, amelyre minden évben szeretettel gondolunk. Nem is csoda, hogy egy pár olyan sokat készül rá.

A virágoktól kezdve a helyszínen és a menün keresztül minden egyes részlet tökéletesen meg van tervezve, nehogy bármilyen váratlan dolog megzavarja az ünnepet.

Amikor Neil és Tricia eljegyezték egymást, hitték, hogy az ő nagy napjuk is hasonlóan zajlik majd. Arról azonban semmit nem sejtettek, hogy a vendégek is készülnek meglepetéssel és még csodásabbá varázsolják azt.

A nagy meglepetés

A házasodni készülők már bevonultak az oltárhoz és éppen a fogadalmukat készültek elmondani, ám a vendégek ezt a részt másképp tervezték.

Néhányan a násznép közül nagy meglepetéssel készültek titokban a nagy napra. A fogadalmak előtt egy hang szólalt meg a jegyespár háta mögött.

Szerencsére nem egy elhagyott szerető vagy egy pityókás vendég zavarta meg a ceremóniát. Egy flashmob vette kezdetét, amelyet a szeretteik egybekelésük ünnepére hoztak össze.

Egy alkalomhoz illő dallal, a How Great Thou Art-tal készültek, ami igazán különlegessé tette az alkalmat. Egy olyan emlékkel ajándékozták meg a szerelmespárt, amelyet egész életükre magukkal visznek majd.

Tricia azonnal zokogni kezdett a csodás előadáson.

A videót itt nézheted meg:

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...