Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Az emberek, akiket az életedbe vonzol, azt tükrözik, amilyen te magad vagy

Az emberek, akiket az életedbe vonzol, azt tükrözik, amilyen te magad vagy

Elgondolkodtál már valaha azon, hogy miért vonzod az életedbe a nem megfelelő személyeket? Folyamatosan azt mondogatod magadnak, hogy nem vagy szerencsés típus és soha nem is fogod megtalálni az igazit? A lényeg benned lakozik, mivel ha nem vagy boldog a pároddal, akkor arról te tehetsz. A te választásod volt ez a személy, te engedted be az életedbe.

A vonzalom, ami másokat feléd irányít annak az energiának köszönhető, amely belőled szabadul fel, ahogyan magad iránt is érzel.

Tanulj a hibáidból

Ha boldogtalan vagy, akkor tenned kell valamit. Ne őröld magad, mert elbuktál, hiszen ez nem egy bukás, csupán egy hibázás, egy rossz lépés, ami korrigálható. Kérdezd meg, hogy neked mi a szereped benne.

Kérdezd meg magadtól, hogy miért lépsz kapcsolatba ilyen személyekkel. A magánytól való félelem miatt, esetleg anyagi biztonságra vágysz, vagy talán az sem számít, ha kapcsolata van az illetőnek, hiszen te úgysem találhatsz jobbat?

A válasz mindent világossá fog tenni, de ehhez az kell, hogy őszinte légy önmagaddal. Ha valamilyen probléma elől menekülve találod magad az adott személy karjaiban, akkor nem a jó helyen vagy és nem is szabadna ott maradnod. Tegyél pontot a dolog végére és először koncentrálj magadra.

Azt kapod, amit gondolsz, hogy megérdemelsz

Egyszerű. Ha elfogadod, hogy boldogtalan légy, akkor azt gondolod, hogy te ezt érdemled és ez így is fog maradni, hiszen a te elképzelésed szerint nem vagy érdemes a szerelemre.

Ideje, hogy megtanuld értékelni és tisztelni magad, mert ha te nem teszed meg ezt magadért, akkor másnak sem fog sikerülni. Gyakorold az önszeretetet és mások is úgy fognak szeretni, ahogyan azt megérdemled.

Hogy ide eljuss, nem szabad másokhoz hasonlítanod önmagadat. Mindig emlékezz rá, hogy te egyedi vagy és megismételhetetlen. Nincs két egyforma teremtmény a Földön. Fogadd el önmagad feltétel nélkül és kényeztesd magad. Ne az ellen harcolj, aki nem vagy, hanem szabadítsd fel önmagad és szeresd, aki vagy!

Találd meg önmagad

Ismerd meg a hibáidat és tökéletlenségeidet, de legfőképpen az erősségeidet. Találd meg a legmélyebb vágyaidat és legtitkosabb álmaidat. Engedd, hogy a gyengeségeid is a részeid legyenek és fejleszd őket folyamatosan. Bontakozz ki a munkában, szórakozásban, barátaiddal és családtagjaiddal való interakciókban.

Tudd, hogy ezen a világon mindig lesz valaki, aki úgy fog szeretni téged, ahogyan te magadat. Előbb szeresd meg magad igazán, aztán szerethetsz valakit jól és az igaz szerelem is meg fog érkezni az életedbe, a belőle bimbózó kapcsolatból pedig csodás virág nyílik, hiszen nem azért fog létrejönni, hogy azáltal erősítsd meg magad, hanem azért, hogy az életed egy magasabb szinten tudd megtapasztalni.

tudasfaja.com

loading...