Kezdőlap EGÉSZSÉG Állítsd meg az ízületi gyulladás az alábbi házi gyógymódokkal! Élj végre egészséges...

Állítsd meg az ízületi gyulladás az alábbi házi gyógymódokkal! Élj végre egészséges életet!

Hirdetés

Ahogy telik fölöttünk az idő, úgy kezdenek ízületeink is egyre inkább kopni. Ez a betegség szinte elkerülhetetlen, számos embert érint. Megszüntetni nem tudjuk teljesen, de a megfelelő életmóddal, és táplálkozással nagymértékben tudjuk enyhíteni a problémát.

 

Hirdetés

 

Az alábbi természetes gyógymódok segítségével csökkenteni tudjuk az ízületi fájdalmakat.

1. Kapszacin

-nagy mennyiségben található például a csípős paprikában, ezért ízületi problémák esetén használjunk csípős paprika alapú krémet. Aki tudja, fogyasszon rendszeresen csípős paprikát, hiszen így belülről is ápolhatjuk az ízületeinket.

2.Halolaj

-magas omega 3-zsírsav tartalma miatt megnyugtatja, és regenerálja a gyulladt ízületeket. Kutatások alapján kimutatták, hogy azok az ízületi problémával küzdő személyek, akik rendszeresen fogyasztottak halolaj tartalmú kiegészítőket, jelentős javulásról számoltak be.

3.Kurkuma

-hatóanyagainak köszönhetően erős gyulladásgátló, és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Fogyasszuk nap, mint nap.

4.Gyömbér

-nagyobb mennyiségben, rendszeresen alkalmazva erős gyulladásgátló hatással van


5.Fűzfakéreg

-a fűzfakéregből készült kivonat egy 2004-es tanulmány szerint az egyik legerősebb fájdalom-, és gyulladáscsillapító természetes módszer az ízületi problémák csökkentésére

6.Csalán

-itt a szezonja, gyűjtsünk belőle minél többet, hiszen nagyon hatékony az ízületi gyulladások ellen. Fogyasszunk naponta 3 csésze csalánteát, és rövid időn belül érezni fogjuk a változást.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés