Kezdőlap AKTUÁLIS Aldi, Tesco, Auchan – Most kaptuk a hírt, rengetegen örülnek majd ennek

Aldi, Tesco, Auchan – Most kaptuk a hírt, rengetegen örülnek majd ennek

Hirdetés

Az albán pékségek minőségi problémái közismertek, de mit tudhatunk a legnagyobb hazai boltláncok pékáruiról?

 

Hirdetés

Az Aldi, Tesco, Auchan, Penny és Spar kínálatában mennyire találhatók minőségi termékek, és milyen lisztből készülnek a pékségeik által forgalmazott termékek?

November elején a Pénzcentrum videóblogja, a CashTag, részletesen foglalkozott az albán pékségek gyakorlatával, kijelentve, hogy ezek a pékségek szinte minden terméket egy lisztből készítenek, használva adalékanyagokat, gyorsítókat és állagjavítókat. De mi a helyzet a hazai boltláncoknál?Tesco Pékségei: A Tesco jelenleg 116 féle friss pékárut kínál üzleteiben, melyeket pékségek gyártanak számukra. Ezek közül 110 termék fagyasztva érkezik, és helyben, frissen sütik ki őket. A Tesco pékáruit 7 féle lisztből állítják elő partnereik, és a vásárlók kedvencei közé tartoznak a zsemlék, sajtos pogácsa, kakaós csiga és túrós táska.

Aldi Pékségei: Az Aldi látványpékségében 51 frissen sütött termék érhető el, melyek különböző lisztkeverékekből készülnek. Emellett vannak olyan termékeik is, amelyeket helyi vagy regionális pékségektől kapnak. A kínálat három kategóriából tevődik össze: frissen sütött termékek, központi raktárból kiszállított csomagolt pékáruk és helyi, regionális pékségektől érkező friss termékek.Auchan Pékségei: Az Auchan pékáruinak választéka széles, körülbelül 125 különböző terméket kínálnak, melyeket többségében saját gyártásban készítenek helyben. A kínálatban számos glutén-, laktózmentes és alacsony cukortartalmú termék is szerepel.

Ezen nagyobb boltláncok pékáruinak minősége és kínálata bizonyítja, hogy a vásárlók a minőségi termékeket preferálják, és a boltláncoknak fontos a változatos, kielégítő választék biztosítása vásárlóik számára.

Hirdetés
loading...