Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A vőlegény mostohaanyja „tönkretette” az esküvőt, amikor a násznép meglátta mit tett,...

A vőlegény mostohaanyja „tönkretette” az esküvőt, amikor a násznép meglátta mit tett, mindenkinek leesett az álla

Bizonyára minden házasuló pár arra vágyik, hogy az esküvő tökéletes legyen. A menyasszony igényli, hogy ő legyen az esküvő középpontja.

 

Egy felháborodott menyasszony a Redditen osztotta meg történetét.

Egy rövid videót is megosztott, amelyen látható, hogy egy krémszínű ruhába bújt hölgy félbeszakítja a szertartást.

„Az apósom barátnője tönkretette a szertartást azzal, hogy a férjem előtt sétált végig az oltár elé vezető úton. Aztán egész hétvégén figyelmen kívül hagyott minket”-fűzte hozzá a videóhoz a menyasszony.


A videót 2021-ben osztották meg, azóta sokan látták és több ezren ki is fejezték véleményüket komment formájában.

Mindenki elítélte a nő nárcisztikus viselkedését.

„Szabadtéri szertartás volt, szóval nyilvánvalóan másik oldalról is kerülhetett volna, és nem kellett volna pont szembesétálnia velük. Jelenetet akart rendezni”-írta egy kommentelő.Egy hozzászóló elmesélte, hogy ő is került már hasonló helyzetbe, hiszen saját nagynénje akadályozta meg őt és vőlegényét abban, hogy haladhassanak az oltár felé.

Néhány felhasználó azonban az udvariatlan nő védelmére kelt, azzal érvelve, hogy tette nem volt szándékos, mert a videón úgy tűnik, a vendégek nincsenek tisztában azzal, hogy elkezdődött a szertartás.

https://www.tudasfaja.com/

loading...