Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A vak misztikus, aki megjósolta 9.11-et és a Brexitet, 2018-ra két világméretű...

A vak misztikus, aki megjósolta 9.11-et és a Brexitet, 2018-ra két világméretű eseményt jelzett előre!

Hirdetés

Egy vak misztikus, aki a rajongói szerint helyesen előre jelezte a Brexitet, szeptember 11-ét, az ISIS felemelkedését és a 2004-es cunamit, két világméretű eseményre is felhívta a figyelmet 2018-ban.

Az összeesküvés elméletek gyártói szerint Baba Vanga sok természeti katasztrófát és globális háborút is megjósolt, mielőtt azok bekövetkeztek volna.

Hirdetés

A bolgár nő, aki 1996-ban halt meg 85 éves korában, előrejelzéseit egészen az 51. századig megtette, amikor is jóslata szerint vége lesz a világnak.

Az elkövetkező évnek két nagyobb eseményét ismertette a sokak által a balkáni Nostradamusként emlegetett nő.

Azt mondta, hogy 2018-ban Kína lesz a világ következő “szuperhatalma”, elvéve ezt a szerepet az USA-tól, ugyanakkor “egy új energiaforrást” fedeznek majd fel a Vénuszon.

Van arra esély, hogy ezek a jóslatok valóra váljanak?

A Parker űrszondát, amelyet az asztrofizikus, Eugene Parker után nevezték el, 2018 júliusában indítják útjára.

A NASA robot szondája a tervek szerint a Nap külső koronáját vizsgálja majd meg.
Bár a jármű nem fog a Vénuszon landolni, annak gravitációs erejét fogja felhasználni arra, hogy a Napot többször is körbejárhassa.

A misszió célja, hogy meghatározza a a napszelek forrásainál levő mágneses mezők szerkezetét és dinamikáját, felrajzolja  az energia áramlását, amely a Nap plazmáját fűti és felfedezze a csillag körüli porszerű plazmát és annak hatását a napszélre és a részecskeformálódásra.

A tervezett indítási dátuma eredetileg 2015-ben volt, de ezt visszavonták.

Baba Vanga megjósolta, hogy a küldetés az összeesküvés-elmélet szerint újfajta energia felfedezését fogja eredményezni.

Oroszországban nagy tiszteletben tartják a vak misztikust, aki 85%-os sikerrel jósolta meg a jövőt és milliók vannak meggyőződve róla, hogy paranormális képességekkel rendelkezik.

Kína lesz a világ szuperhatalma

A 2018-as évre vonatkozó második előrejelzése – hogy Kína túlszárnyalja az USA-t – szintén reálisan hangzik.

Két évvel ezelőtt egy kutatócsoport, A Konferencia Testület becslése szerint 2018-ra Kína hozzájárulása a globális GDP-hez túlszárnyalja majd az Egyesült Államokét.

2015-ben az Egyesült Államok a világgazdasághoz 16,7%-ban járult hozzá, de 2025-re ez várhatóan 14,9%-ra csökken majd, a Forbes szerint.

Kína gazdasága viszont az utóbbi években jelentősen növekedett. 1970-ben az ország a világgazdaság mindössze 4,1%-áért volt felelős. Ez azonban 2015-re 15,6% -ra emelkedett, és Kína továbbra is növekszik.

Hirdetés