Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI A tökéletes házi maszk, amely 5 perc alatt megszünteti a mitesszereket

A tökéletes házi maszk, amely 5 perc alatt megszünteti a mitesszereket

Hirdetés

Hányszor irigykedünk azokra a nőkre, akiknek sima, makulátlan arcbőrük van. Annak érdekében, hogy, mi is a szép bőrűek táborába tartozzunk, csupán néhány apró trükköt kell megtanulnunk.

A napi arctisztítás nagyon fontos, annak érdekében, hogy sima és egyenletes arcbőrünk legyen, minden reggel és este tisztítsuk le, de, ha nem lenne rá időnk, mindenképp alaposan mossuk le langyos vízzel. Hetente legalább egyszer végezzünk egy alaposabb arcradírozást, és tisztítást, hiszen szüksége van az arcbőrünknek.

Hirdetés

Bőrünk számtalan méreganyagot raktároz magában, ha nem gondoskodunk arról, hogy megszabaduljunk tőlük, egy idő után eltömítik a pórusokat, és pattanások, mitesszerek alakulnak ki. Aki egész életében mitesszerekkel küzdött, érdemes kipróbálni az alábbi módszert, hiszen nem csak a bőrünk lesz sokkal szebb, hanem a faggyútermelődést is szabályozza.

Kövessük nyomon az alábbi videót, és hetente egyszer végezzük el az alábbi arctisztítást!

 

Keverjünk e egy kevés fogkrémet sóval, majd egy nem használatos fogkefe segítségével dörzsöljük 2 percig a pasztával alaposan az orrunk. Hagyjuk rajta állni pár másodpercet, majd mossuk le langyos vízzel.

Ezután fogjuk egy tiszta géz darabot, áztassuk bele meleg vízbe, majd borogassuk vele 5-15 percig az orrunk, vegyük le, öblítsük ki, újra áztassuk langyos vízbe, ismételjük meg újabb két percig a borogatást. Keverjünk el egy kevés joghurtot egy negyed teáskanál kurkumával, majd a keletkezett pasztával kenjük be az orrunk. Hagyjuk így tíz percig, majd mossuk le alaposan jéghideg vízzel.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés