Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A szülők 21. gyermeküket köszöntötték. Azt ígérik már nem lesz több!

A szülők 21. gyermeküket köszöntötték. Azt ígérik már nem lesz több!

Egy nagy családnak előnyei és hátrányai is vannak. Régebben sokkal népesebbek voltak a családok, egyrészt a fogamzásgátló módszerek limitáltsága, másrészt az akkori felfogás miatt. Manapság már az is ritka, ha egy családban kettőnél több gyerek van.

A történetünkben szereplő család azonban kivétel ez alól, sőt századokkal ezelőtti családokat is simán lekörözhet nem mindennapi létszámával.

A legnagyobb család Nagy-Britanniában

Sue és Noel Radford nemrég, 2018. november 6-án köszöntötte kislányát, Bonnie Raye-t a világban. A többi 20 gyerekük is hatalmas lelkesedéssel várta legkisebb testvérét.

A 43 éves Sue egy interjúban elmondta, hogy Férjével Noel-el eldöntötték, több gyermeket már nem szeretnének vállalni, Bonnie teljessé tette a családot.

Noel elmesélte, hogy míg más családok a második vagy harmadik gyermek után úgy gondolják, többet már nem vállalnak, ők meg sem álltak 21-ig.

Sue bizonygatta, hogy nem fog többé hiányozni neki a terhesség és a kismama ruháit sem tartogatja ezután. Elmondta, hogy a szülésznők a kórházban úgy búcsúztak tőle legutóbb, hogy érdeklődtek, jövőre újra találkoznak-e. A szülők határozott ‘Biztosan nem!’-mel távoztak.

Amikor 2017 szeptemberében megszületett Archie, Sue és Noel 20-ik gyermeke, azt mondták, hogy ez egy szép kerek szám, itt meg is állnak. Ez ki is tartott egészen 2018 májusáig, amikor bejelentették, hogy egy pici lány, aki 29 évvel fiatalabb lesz a legidősebb gyermeküknél, már úton van.

A pár első gyermeke, Chris akkor született, amikor Sue még csak 14 éves volt. Sue és Noel mind a ketten elhagyott, adoptált gyerekek voltak és úgy döntöttek, annak ellenére, hogy tinédzserek, megtartják a kicsit és maguk nevelik fel. Később összeházasodtak és amikor Sue 17 éves lett, világra jött második gyermekük, Sophie. A történet pedig folytatódott, egészen Bonnie-ig.

A pár nagyjából 31.000 fontot, azaz közel 11 millió forintot költ évente a gyermekekre, amiben a születésnapok, a karácsony és az évenkénti nyaralások is benne vannak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...