Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A nőnek virágcsokrot küldött valaki az irodájába. Sokkot kapott, amikor elolvasta a...

A nőnek virágcsokrot küldött valaki az irodájába. Sokkot kapott, amikor elolvasta a feladó üzenetét!

El sem tudta képzelni, kiküldhette a gyönyörű virágokat, de amikor megnézte a kártyát, nem hitt a szemének.

Az amerikai Kaya Miller és férje nagy boldogságban és szerelemben élt egészen egy évvel ezelőttig, amikor a nő férje egy gyors lefolyású, súlyos betegségben elhunyt.

Egy év alatt természetesen az özvegy nem tudta feldolgozni azt a leírhatatlan fájdalmat, amit hű társa, egyben barátja és szerelme elvesztése jelentett, de mindent megtett, hogy egyedül folytassa tovább az életét.

Egyik nap azonban hatalmas virágcsokor várta az irodájában. Amikor megtudta, ki a feladója, könnyek között osztotta meg a Facebookon.

Ma a születésnapomra virágot kaptam a férjemtől, egy évvel a halála után. Képzelhetitek, mennyire megdöbbentem, azt hittem, elájulok.

„Drágám, nem szeretném, ha egyedül éreznéd magad ezen a szép napon. Örökké szeretni foglak! Szerető férjed” – állt a kártyán.

Kiderült, hogy a férjem, aki tudta, hogy hamarosan meg fog halni, előre megbízott egy virágküldő céget az utolsó napjai előtt, hogy a születésnapomon felköszöntsön egy nagy csokor virággal. Nem találok szavakat… Így olyan, mintha most is velem volna.

Forrás:blikk.hu

loading...